Eke Angéla Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva következő párja a Csak show és más semmiben Eke Angéla lesz, aki nem rejtette véka alá rajongását: odavan az egykori szépségkirálynőért. 

Eke Angéla sosem hitte, hogy ilyen nagy megtiszteltetés éri majd, de most eljött ennek az ideje. A színésznő a Csak show és más semmi műsorában Horváth Évával közösen ad elő egy produkciót.

"Ha valaki azt mondja nekem '98-ban amikor kislányként tátott szájjal néztem a Miss Hungary döntőjét a földön a tv előtt, hogy Horváth Évivel nagykoromban egy kádban fogok bújkálni, és ő farmerban és nyúlt pulcsiban is ugyanolyan gyönyörű lesz.... Az élet duuuuurva." - írta Angéla közös képükhöz.

Jáskó László egy éve boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-jasko-laszlo-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-elt.htmlJáksó László boldog, kiegyensúlyozott és nagyon várja a karácsonyt, mindezt pedig a barátnőjének köszönheti. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szexszel fogyna le Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-szexszel-fogyna-le-adri.htmlArra panaszkodtak a ValóVilág 9 lakói, hogy sokat híztak a villában töltött hetek alatt. VV Adri megtalálta a tökéletes módszert, szexszel szeretne fogyni. TV + Sztárok--Strommer Soma lett a Ninja Warrior Hungary győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20181211-strommer-soma-lett-a-ninja-warrior-hungary-gyoztese.htmlVéget ért a Ninja Warrior Hungary, a nagy megmérettetés legeredményesebb versenyzője pedig a Strommer Soma lett. TV + SztárokOrigoBódi Sylvinek szörfözés közben tört ketté a szörfdeszkájahttp://www.life.hu/sztarok/20181211-bodi-sylvinek-szorfozes-kozben-tort-kette-a-szorfdeszkaja.htmlBódi Sylvinek szörfözés közben tört ketté a szörfdeszkája. Szerencsére neki nem esett baja. TV + SztárokOrigoRadics Gigi a fenekét rázva vonult be az X-Faktorba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-radics-gigi-a-feneket-razva-vonult-be-az-xfaktorba-video.htmlAz X-Faktor legutóbbi adásának kétségkívül az egyik legemlékezetesebb pillanata Radics Gigihez fűződik, aki a fenekét rázva vonult be a stúdióba. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné egyik munkatársa felmondott, nem hajlandó maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-meghan-hercegne-egyik-munkatarsa-felmondott-nem-hajlando-maradni.htmlA királyi család több alkalmazottja is felmondott az utóbbi időben. Most Meghan hercegné egy közvetlen munkatársa döntött úgy, hogy nem hajlandó tovább maradni. A pletykák szerint ez a hercegné nehéz természetének is köszönhető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.