Nem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymással

Fotó: msArt by Mónus Anikó -
drogelvonó Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. 

"Telefonon már a közelmúltban elindult köztük a kommunikáció, Curtis már akkor ígéretet tett Majkának, hogy elvonóra megy" - tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő zenésztől, aki arról beszélt, hogy körülbelül két hete vette fel egymással a kapcsolatot Curtis és Majka.

Majka egyébként korábban nem zárta ki, hogy újra együtt álljanak a színpadon, Curtis pedig közös koncertképekkel üzent: „Lesz még ilyen, ígérem!"

Fotó: msArt by Mónus Anikó

Feloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: rengeteget híztak a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-rengeteget-hiztak-a-villalakok-fitt-het.htmlNéhány napja elindult a Fitt hét a Villában, és szinte minden villalakót a frász kerülgetett, amikor kiderült: rá kell állniuk a mérlegre. Voltak nagy rácsodálkozások, azon pedig mi is meglepődtünk, hogy néhány játékos közel vagy kicsit több, mint 10 kilót hízott. Persze az is előfordulhat, hogy a beköltözési súlyukra emlékeznek rosszul. TV + SztárokOrigoNem 2018 volt a legjobb éve Demcsák Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-nem-a-2018-volt-a-legjobb-eve-demcsak-zsuzsanak-musorvezeto.htmlSzomorúan búcsúztatta az óévet Demcsák Zsuzsa. TV + SztárokOrigoKislánnyal gyarapodott Ricky Martin családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kislannyal-gyarapodott-ricky-martin-enekes-csaladja.htmlKislánnyal gyarapodott Ricky Martin családja, a Grammy-díjas énekes az Instagramon közölte az örömhírt Lucia nevű kislányuk érkezéséről. TV + SztárokOrigoNem hisznek a rajongói Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-nem-hisznek-rajongoi-curtisnek-lemondott-koncert.htmlTöbb koncert lemondása után a rajongói nehezen hisznek Curtisnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.