Pszichopatának nevezte Cristiano Ronaldót volt barátnője

Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini -
szexuális erőszak vád barátnő pszichopata Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi barátnő állítja, Cristiano Ronaldo egy pszichopata.

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy 34 éves nő szexuális zaklatással vádolja Cristiano Ronaldót. A focista egyik korábbi barátnője, Jasmine Lennard most a vádló mellé állt és durva részleteket árult el a sztár valódi jelleméről.

A szépség már korábban is pszichopatának nevezte egykori kedvesét: állítólag annak idején azzal fenyegette meg őt, hogy feldarabolja a testét, ha elhagyja. Jasmine most újabb bejegyzést posztolt a Twitterre, kijelentette, több olyan üzenet és hangfelvétel is a birtokában van, amely Ronaldo ellen szól és támogatni szeretné azokat, akik az áldozatává váltak – számolt be róla a Nemzeti Sport.

Cristiano Ronaldót volt barátnője is támadja Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini
Dér Henit kapcsolatba hozták egy bérgyilkossal, mert ugyanaz a családnevükhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-der-henit-kapcsolatba-hoztak-egy-bergyilkossal-mert-ugyanaz-a-csaladnevuk.htmlEgy bérgyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit, ugyanis ugyanaz a családnevük valamint a születési helyük. TV + SztárokOrigo19 évvel fiatalabb kedvese van Bebénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-19-evvel-fiatalabb-kedvese-van-bebenek.htmlEgy 19 évvel fiatalabb lányba szerelmes Bebe. Bár még csak egyszer találkoztak, már a gyermekvállalás is szóba került köztük. TV + Sztárok--Ördög Nóra nem mindig érzi magát sikeresnek anyakénthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-ordog-nora-nem-mindig-erzi-magat-sikeresnek-anyakent.htmlÖrdög Nóra életét bizonyára sokan irigylésre méltónak tartják, pedig ő nincs mindig megelégedve sem a stúdióban nyújtott teljesítményével, sem az otthonival. TV + Sztárok--Nagy Ervin A tanár című sorozat miatt börtönben forgatott: élményeiről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-nagy-ervin-a-tanar-cimu-sorozat-miatt-bortonben-forgatott-elmenyeirol-meselt.htmlNagy Ervin A tanár című sorozat miatt vonult börtönbe: nem tartja jó élménynek. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos egy izomgörcs miatt nem tudott végigmenni az El Caminónhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-galambos-lajon-egy-izomgorcs-miatt-nem-tudott-vegigmenni-az-el-caminon.htmlGalambos Lajos régi álma vált valóra azzal, hogy elindult az El Caminón, ám egy sajnálatos eset miatt nem tudott végigmenni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEve Babitz rengeteg hollywoodi sztárral lefeküdt: Harrison Ford ágyában is megfordulthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-eve-babitz-rengeteg-hollywoodi-sztarral-lefekudt-harrison-ford-agyaban-is-megfordult.htmlEve Babitz hatalmas melleinek köszönheti, hogy szexszimbólummá vált, így került be rengeteg híresség ágyába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.