Sebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnáról

Forrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor -
Rádió 1 Andy Vajna Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. 

Andy Vajna halála itthon és Hollywoodban is sokakat megrázott, a producert rengetegen ismerték és szerették. Sebestyén Balázsék a Rádió1 reggeli műsorában emlékeztek meg róla, a legkorrektebb főnöknek tartották.

Sebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnáról Forrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor

"

Jól seggbe rúgna minket, ha azt mondanánk, hogy nem röhögünk, nem vagyunk vidámak.

24.hu Nem a semmiből jött haver volt. A legkorrektebb főnökünk volt. Kőkemény volt. Mi rosszat nem tudunk mondani, és részvétünk annak, aki őszintén, érdek nélkül szerette"

Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg - már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában hunyt el. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy búcsúztak a magyar sztárok Andy Vajnától: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-bucsuztak-a-magyar-sztarok-andy-vajnatol-fotok.htmlJanuár 20-án, tragikus hírtelenséggel hunyt el otthonában Andy Vajna, akit túlzás nélkül egy ország gyászol. A haza sztárok is szívszorító szavakkal búcsúztatták a filmlegendát.TV + Sztárok--Palácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigoAndy Vajnától búcsúzik Hollywoodhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-andy-vajnatol-bucsuzik-hollywood-szineszek.htmlHollywood "egy forradalmi erejének, kedves barátjának" nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás című és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt.TV + Sztárok--Vasárnap találkozott volna Leslie Mandoki Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vasarnap-talalkozott-volna-mandoki-andy-vajnaval.htmlZártkörű fellépésre hívta Andy Vajnát a világhírű zenész-producer, Leslie Mandoki. A hírességet lesújtotta régi barátja halálhíre. TV + Sztárok--Könnyfakasztó sorokkal búcsúzik Návai Anikó Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-konnyfakaszto-sorokkal-bucsuzik-navai-aniko-baratjatol-andy-vajnatol.htmlA Hollywoodban élő tudósító, Návai Anikó is megemlékezett Facebookján Andy Vajnáról. Felelevenítette barátságuk kezdetét, és arról is beszélt, milyen kapcsolat volt köztük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.