Donald Trumptól kér amnesztiát Cicciolina

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo -
emberrablás amnesztia Donald Trump Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amnesztiát kér Donald Trumptól az emberrablással vádolt Cicciolina.

Mint arról a Life.hu is beszámolt, 1992-ben emberrablással vádolták meg Cicciolinát, akkor ugyanis titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi amerikai otthonából. A vád soha nem évül el, ezért ha az egykori pornószínésznő az Amerikai Egyesült Államok területére lépne, azonnal lecsuknák nyolc évre.

Cicciolina Donald Trumphoz fordul Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo

Cicciolina ebbe nem nyugszik bele, mint mondja, nagyon tetszik neki Amerika és több fellépést is tarthatna ott, amennyiben nem lenne ez az ügy. Épp ezért most úgy döntött, az Egyesült Államok elnökéhez fordul kegyelemért.

Először Rómába, az amerikai nagykövetségre megyek, ott kérek meghallgatást, illetve adok nekik egy példányt az iratból, hogy juttassák el a Fehér Házba, Donald Trump elnöknek. Majd én magam is továbbítom a címére a levelet. Sőt, van Twitterem is, és ha megtalálom a 'prezidentet', oda is felteszem neki” – nyilatkozta a Borsnak.

Szinetár Dórát kiakasztották a közösségi oldala kommentelőihttp://www.life.hu/sztarok/20190130-szinetar-dorat-kiakasztottak-a-kozossegi-oldala-kommenteloi.htmlSzinte nincs olyan ismert ember, aki ne kapna negatív kommenteket is követőitől a közösségi oldalakon. Most Szinetár Dóra akadt ki, ezt pedig videóban közölte. TV + SztárokOrigoTóth Andinak és Szabó Ádámnak lett egy kismacskájahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-toth-andinak-es-szabo-adamnak-lett-egy-kismacskaja.htmlNagy a boldogság Tóth Andiéknál, ugyanis egy igazán nagy álmuk vált valóra: lett egy új tagja a családjuknak. TV + SztárokOrigoNem a művészparcellában temetik el Andy Vajnát: itt helyezik örök nyugalomrahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-nem-a-muveszparcellaba-temetik-el-andy-vajnat-itt-helyezik-orok-nyuaglomra.htmlAndy Vajna temetéséről nem adnak ki információkat, de a sajtóértesülések szerint mégsem a 41-es művészparcellában lesz a producer végső nyughelye. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Greg csúnyán beolvasott VV Zsuzsunak – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-valovilag9-vv-greg-csunyan-beolvasott-vv-zsuzsunak-video.htmlMár a múlté a ValóVilág 9 játékosainak hatalmas barátsága: VV Greg, Zsuzsu és Reni ádáz ellenségek lettek. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-safrany-emesealeska-feltunese-oriasi-felhaborodast-keltett-az-exatlonban-a-bajnokok-kozott-video.htmlAz Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.TV + SztárokOrigoZámbó Árpy elmondta, hogyan csajoztak Zámbó Jimmyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-zambo-arpy-elmondta-hogyan-csajoztak-zambo-jimmyvel.htmlHalála előtt már megromlott Zámbó Jimmy házassága – állítja testvére, Zámbó Árpy. Azt is elárulta, hogyan hódította meg a lányokat a Király ifjúkorában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.