Nem a művészparcellában temetik el Andy Vajnát: itt helyezik örök nyugalomra

Fotó: Polyák Attila - Origo -
temetés Andy Vajna parcella Fiumei úti Nemzeti Sírkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna temetéséről nem adnak ki információkat, de a sajtóértesülések szerint mégsem a 41-es művészparcellában lesz a producer végső nyughelye. 

A 74 évesen elhunyt Andy Vajna temetéséről nem sokat tudni, hiszen a család kérésére zártkörű lesz. Sem a sajtó, sem a producer tisztelői nem kísérhetik el őt utolsó útjára, csak a közelik barátok, a család és az általuk tájékoztatott személyek lehetnek ott a búcsúztatón, amely csütörtökön lesz a Fiumei úti sírkertben.

Andy Vaját nem a művészparcellában temetik el Fotó: Polyák Attila - Origo

Úgy tűnik azonban, hogy nem a 41-es művészparcellában helyezik örök nyugalomra Vajnát, hanem a 19-esben. Erre utalnak a Blikk szerint az előkészületek, amely során a fákat is legallyazták azon a környéken, hogy a kiemelt állami temetésekhez használt pavilon elférjen.

Tájékoztatást azonban hiába kértek, nem kaptak. „A család kérésére a temetéssel kapcsolatban nem adhatunk semmilyen felvilágosítást” – mondta Bazsó Gabriella, a Fiumei úti sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézet Főigazgatói Kabinetének sajtófőnöke. Az azonban kiderült, hogy a sírkertet nem, csak a 19-es parcellát zárják le a látogatók elől csütörtök déltől négy óráig.

Beszédet mondhat Arnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésén

Andy Vajna temetésén minden bizonnyal ott lesz Arnold Schwarzenegger is, és a legfrissebb hírek szerint beszédet is mond. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.