Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnek

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
millió sérült Fésűs Nelly autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. 

Fésűs Nelly még 2017-ben volt részese egy autóbalesetnek, amely során egy ember könnyebben, egy pedig súlyosabban megsérült. A nyomozás lezárása után az ügyészség az ügyet közvetítői eljárásra utalta, vagyis tárgyalótermen kívül egyezhetett meg a színésznő a súlyos sérülttel. Ez azt jelenti, hogy amennyiben megállapodás születik kettejük között, nem kerül bíróság elé az ügy, és ez így is történt.

Fésűs Nelly megegyezett az ügy sérültjével Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„A közvetítői eljárás befejeződött, az érdemi ügyészi határozat meghozatala folyamatban van” – közölte a Blikkel a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya, tehát sikerült megegyezniük, ezt Fésűs Nelly férje is megerősítette.

Igen, igaz a hír. Az ügy lezárult, végre vége. Megkönnyebbültünk”

Fésűs Nelly és a másik autót vezető hölgy végül megegyeztek. A sérült nő nem haragudott Fésűsre, főleg, mivel a színésznő gyakran érdeklődött az állapota felől. Szerencsére hamar megegyeztek az összegben is. Fésűs Nelly végül több millió forintos fájdalomdíjat fizetett”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.