Vilmos herceg bevallotta, hogy vannak vitáik Harry herceggel

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
vita Meghan Markle család Katalin hercegné Vilmos herceg kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg elszólhatta magát arról, hogy valóban sok a nézeteltérés közte és Harry herceg között.

Régóta pletykálnak arról, hogy nem felhőtlen a két hercegi pár viszonya a brit királyi családban és most úgy tűnik, Vilmos herceg megerősítette, valóban vannak közöttük nézeteltérések.

Harry, Vilmos, Meghan és Katalin még tavaly adott egy közös interjút egy jótékonysági esemény keretein belül. Ekkor az egyik újságíró feltette nekik a kérdést, hogy hogyan is működnek együtt egy családként és vannak-e nézeteltéréseik.

A harmónia csak látszat? Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Erre Vilmos azonnal rávágta, hogy igen, vannak, majd Harry közbeszólt, hogy ezek csak egészséges nézeteltérések és hogy már nem is emlékszik rá, ezeket hogyan szokták megoldani. Erre a bátyja visszakérdezett: „Valóban megoldódnak? Én nem is tudom.”

Ekkor sokan nevettek az egészen, és azt gondolták, a két testvér csak viccelődött egymással, de most már egyre többen állítják, nagyon is komolyan gondolták az egészet – írja a Daily Mail.

Exatlon Hungary: Sáfrány Emese elmondta, miért döntött a távozás melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-exatlon-hungary-safrany-emese-elmondta-miert-dontott-a-tavozas-mellett.htmlÖnként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta őt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunor önzetlenül segített Rolinak leborotválni a mellszőréthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-hunor-onzetlenul-segitett-rolinak-leborotvalni-a-mellszoret.htmlSzoros barátság alakult ki a ValóVilág 9 villájában Hunor és Roli között. Olyannyira, hogy az önzetlen Hunor most Roli mellszőrzetét is lenyírta. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkával új edzője, Petrov Árpád is szokott kiabálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190213-hosszu-katinkaval-uj-edzoje-petrov-arpad-is-szokott-kiabalni.htmlFél éve edzi Petrov Árpád Hosszú Katinkát, és ő sem kíméli az úszónőt. Kiabálni is szokott vele, de nem a versenyein. TV + Sztárok--Nyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nyertes-zsuzsa-halott-barataival-kommunikal-a-gondolatatvitel-segitsegevel.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. TV + SztárokOrigoReggelre 5 ezer rajongója tűnt el Weisz Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-reggelre-5-ezer-rajongoja-tunt-el-weisz-fanninak.htmlWeisz Fanni kétségbeesve számolt be rajongóinak arról, hogy reggelre eltűnt 5 ezer követője. TV + SztárokOrigoIsmeretlen hölgyeket lep meg Valentin-napon Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-ismeretlen-holgyeket-lep-meg-valentin-napon-arpa-attila.htmlÁrpa Attila elárulta, kedves gesztusként idegen hölgyeket köszönt fel idén Valentin-nap alkalmából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.