Garami Gábor potyautas Voga Viki Voga János beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voga Viki elárulta, édesapja, Voga János gyakran kritizálja a dalait.

Voga Viki Voga Jánossal együtt vendégeskedett Garami Gábornál a Potyautasban. Az énekesnő meglepő dolgot árult el az utazás során: édesapja régebben bizony többször is leszólta a dalait.

Minden nótát megmutatok neki, de most már nem esem abba a hibába, hogy félkészen mutatom meg, mert a kritikája nagyon gyorsan el tudja venni a kedvemet, még ha nem is értek vele egyet. Viszont a kész nótákat neki mutatom meg először és hatalmas nagy örömmel fogadja őket. (...) 'Hát ez sz*r': volt, hogy ezt mondta, segítő kritika semmi... 'Kezdd elölről, dobd ki a p*csába...'”

Voga Viki és édesapja, Voga János Forrás: YouTube/BlikkTV
Sebestyén Balázs A Dal zsűrijét bírálta: ezt válaszolta neki Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-sebestyen-balazs-a-dal-zsurijet-biralta-ezt-valaszolta-neki-nagy-fero.htmlSebestyén Balázs a Rádó 1 reggeli műsorában bírálta A Dal zsűrijét: ez Nagy Feró válasza. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeztelenül fürdőzik Berki Mazsi - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-furdozik-berki-mazsi.htmlBerki Krisztián felesége pikán videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan habfürdőzik meztelenül.TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Pély Barna elmondta, hogyan éli meg a válás utáni időszakothttp://www.life.hu/sztarok/20190212-pely-barna-elmondta-hogyan-eli-meg-a-valas-utani-idoszakot.htmlFél évvel ezelőtt ért véget Pély Barna és Galambos Dorina házassága. A zenész azt mondja, sokszor rátörnek az emlékek. TV + Sztárok--Andy Vajna egy ismerőse szerint a filmmogul azt akarná, hogy Tímea menjen férjhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-andy-vajna-egy-ismerose-szerint-a-filmmogul-azt-akarna-hogy-timea-menjen-ferjhez.htmlLáthatóan nagyon megviselte férje halála Vajna Tímeát. Andy Vajna felesége azóta a közösségi oldalait sem használja, kizárólag a producerről vagy annak temetéséről tölt fel képeket, videókat. Az egyik ismerős azonban most azt mondta, hogy Andy Vajna szerette volna, ha halála után Tímea újra férjhez megy. TV + Sztárok--Sáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-safrany-emese-nem-erzi-jol-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlNincs könnyű helyzetben Aleska a Bajnokok csapatában: egyáltalán nem érzi jól magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.