Tóth Gabi és Krausz Gábor első évfordulójukat ünneplik

Tóth Gabi Krausz Gábor szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve szeretett egymásba Tóth Gabi és Krausz Gábor: az évfordulót romantikus poszttal ünnepelte az énekesnő. 

Tóth Gabi már egy éve alkot egy párt Krausz Gábor séffel, akit a TV2 Séfek séfe című műsorából ismerhetnek az emberek. A szerelmesek nem vártak sokat annak idején a kapcsolatuk felvállalásával, március elején már kiposztolták az első közös képüket. Később az is kiderült, hogy az interneten ismerkedtek meg egymással, majd személyesen is találkoztak, és azóta tart a szerelem. Egyéves évfordulójukról Gabi az Instagram-oldalán emlékezett meg. „Ma egy éve találkoztunk először... Ma egy éve szeretlek" – írta Gabi közös fotójukhoz.

Bírságot szabott ki a Rádió 1-re Balázsék miatt az NMHHhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-birsagot-szabott-ki-a-radio-1re-balazsek-miatt-az-nmhh.htmlA Balázsék című műsor bírságot kapott egyik adásuk miatt: a halmozottan megjelenő szexuális utalásokkal volt baj. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBrit szülők egy csoportja szerint pornófilmbe illő rajz került a biológiakönyvbe (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-brit-szulok-egy-csoportja-szerint-pornofilmbe-illo-rajz-kerult-a-biologia-konyvbe-18.htmlA várandósságot akarták ábrázolni egy brit biológia-tankönyvben. A szülők felháborodtak, hiszen a rajzon szereplő nőalak szeméremszőrzetét "leszállópálya" formában ábrázolták. Szerintük ez pornófilmbe illő. TV + Sztárok--Vajna Timi a repülőről posztolt Andy Vajna urnájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vajna-timi-a-repulorol-posztolt-andy-vajna-urnajaval.htmlVajna Timi elindult repülővel Los Angelesbe Andy Vajna hamvaival. TV + SztárokOrigoBradley Cooper megnevettette Vilmos herceget a BAFTA-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-bradley-cooper-megnevettette-vilmos-herceget-a-baftagalan.htmlA BAFTA-gálán beszélgetett egymással Bradley Cooper és Vilmos herceg a Csillag születik című filmmel kapcsolatban. A színész mély benyomást tett a hercegre, meg is nevettette. TV + Sztárok--Egy Instagram-hiba miatt veszítettek el több millió rajongót a világsztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-egy-instagram-hiba-miatt-veszitettek-el-tobb-millio-rajongot-a-vilagsztarok.htmlTöbb millió rajongót veszítettek el a világsztárok az Instagramon: most kiderült, miért. TV + Sztárok--Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám csak úgy ragyogtak a Kölcsönlakás premierjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-liptai-claudia-es-ferje-pataki-adam-csak-ugy-ragyogtak-a-kolcsonlakas-premierjen.htmlLiptai Claudia és férje, Pataki Ádám is részt vettek a Kölcsönlakás című film premierjén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.