ValóVilág 9 ÉNB Lali udvarlás VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Lali ellátogatott a ValóVilág-villába, és ha már ott járt, el is kezdte csapni a szelet Zsuzsunak.

ÉNB Lali beugrott a ValóVilág-villába egy szatyornyi szennyes ruhával, mondván, elromlott az albérletükben a mosógép. Megkérte Zsuzsut, segítsen neki kimosni. Amikor kettesben maradtak, a szatyorból előkerült egy melltartó, és a férfi hirtelen heves udvarlásba kezdett.

„De jó melled van!"

„Igen? Szerintem kicsi."

„De pont elég. Én nem szeretem, ha minél nagyobb van valakinek..."

„Ha tehetném, és lenne rá pénzem, én biztosan plasztikáztatnék."

„Nem kell plasztika! Én nagyon plasztikaellenes vagyok."

„Az engem nem érdekel..."

„De én nem jövök be neked? (...) Nekem te tényleg bejössz. Pont az ilyen típusú lányok jönnek be, már tévén keresztül is néztelek."

Marsi Anikó fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigoVV Roli durván nekiment VV Zsuzsunak: nem tetszett neki, hogy a lány őt választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-vv-roli-duran-nekiment-vv-zsuzsunak-nem-tetszett-neki-hogy-a-lany-ot-valasztotta-parbaj-ellenfeleul.htmlVV Roli hiába küzdött meg néhány napja VV Adrival a bennmaradásért, az utolsó párbajon is helyt kell állnia: Zsuzsu őt nevezte meg párbajellenfeléül. TV + SztárokOrigoEzzel foglalkozik most Stohl András exe, Molnár Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-ezzel-foglalkozik-most-stohl-andras-exe-molnar-tunde.htmlStohl András exe, Molnár Tünde jelenleg Spanyolországban él új kedvesével. TV + SztárokOrigoCsúnyán megsérült Enzo Diaz focista: az arcába talpaltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-csunyan-megserult-enzo-diaz-focista-az-arcaba-talpaltak.htmlVéres vége lett a Sao Paulo-Talleres mérkőzésnek, az egyik focista nagyon csúnyán megsérült. TV + SztárokOrigoKirúgásáról vallott Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-kirugasarol-vallott-szabados-agi.htmlSzabados Ági elárulta, ma már nem bánja, hogy néhány évvel ezelőtt kirúgták a korábbi munkahelyéről, hiszen ha ez nem történik meg, most nem dolgozna az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.