Tönkrement házasságáról vallott Keresztes Ildikó: "Életemben egyszer váltam"

Forrás: Instagram Keresztes Ildikó -
házasság válás Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek adott interjút Keresztes Ildikó, aki a tönkrement házasságáról, válásáról is őszintén beszélt.

Az 54 éves énekesnő 25 évig volt az Edda gitárosának, Kicska Lászlónak a felesége. 2011-ben váltak el, azóta is jó a kapcsolatuk. Keresztes azonban azt mondja, többet nem megy férjhez.

Keresztes Ildikó nem akar már férjhez menni Forrás: Instagram Keresztes Ildikó


"Lacival nagyon jó a kapcsolatunk, de annak idején mi is nehezen éltük meg, hogy zátonyra futott a házasságunk, ám ez minden halandó ember életében így van szerintem, mi sem voltunk kivételek ez alól. Bár a média valamiért a mi esetünket nagyon felkapta, holott huszonöt év házasság a mi szakmánkban példamutató. Ráadásul gyerekünk sem született, ami össze kellett volna hogy tartson minket. De az biztos, hogy én életemben egyszer váltam, többször nem fogok, mert soha többé nem megyek férjhez. Egy válásból, egy traumából nemcsak fel lehet állni, hanem előnyt is lehet kovácsolni. Én most ebben a formában, köszönöm szépen, remekül érzem magam a bőrömben, boldog vagyok"
– nyilatkozta az énekesnő.

A származása miatt bántották Radics Gigit, de nem hagyta annyibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-a-szarmazasa-miatt-bantottak-radics-gigit-de-nem-hagyta-annyiban.htmlHollywoodból posztolt szexi fotót Radics Gigi, két kommentelő azonban heves vitát robbantott ki a kép alatt.TV + Sztárok--Titokban vette el szerelmét Darren Criss színész – Meglepődtek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-titokban-vette-el-szerelmet-darren-criss-meglepodtek-a-rajongok.htmlÖrömhírt jelentett be a közösségi oldalán Darren Criss Golden Globe-díjas színész: hét év után, titokban elvette a párját. TV + SztárokApró bikiniben mutatta meg dús kebleit Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190224-apro-bikiniben-mutatta-meg-dus-kebleit-hodi-pamela.htmlBikinifelsőben fotózta magát Hódi Pamela, a rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoMegható szavakkal gratulált Curtis Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-meghato-szavakkal-gratulalt-curtis-papai-jocinak-a-dal-2019.htmlCurtis végig reménykedett abban, hogy Pápai Joci nyeri meg A Dal 2019 döntőjét. Rajongóit is arra buzdította, hogy szavazzanak a barátjára. A rapper kívánsága teljesült, megható szavakkal gratulált Jocinak. TV + SztárokOrigoMicsoda fotó! Így köszöntötte lánya a születésnapos Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190224-igy-koszontotte-lanya-a-szuletesnapos-stohl-andrast.htmlTegnap ünnepelte 52. születésnapját Stohl András. Lánya, Luca megható fotóval köszöntötte édesapját. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi barátja egy másik nővel csókolózott egy videóklipben – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-palvin-barbi-baratja-egy-masik-novel-csokolozott-egy-videoklipben.htmlPalvin Barbi hosszú idő után rátalált a szerelemre, kedvese Dylan Sprouse színész, aki nemrég egy másik nővel váltott forró csókot, de nem kell rosszra gondolni! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.