Cristiano Ronaldo Jr. Cristiano Ronaldo foci tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo Jr. elképesztő statisztikákkal rendelkezik. A Juventus U9-es csapatában játszó fiú 23 meccsen 58 gólt rúgott, és 18 gólpasszt adott.

Cristiano Ronaldo Jr. azt ígérte, hogy édesapja nyomdokaiba lép, és úgy tűnik, hogy ezt be is tartja. Remekel a focipályán, és a szakemberek is elismerik a teljesítményét és tehetségét.

"Kifogástalan versenyzői képességei vannak. Olyan a mentalitása, mint az enyém, épp úgy utál veszíteni, ahogyan én. Sok mindenben a fiatalkori énemre emlékeztet. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy felnőttként is hozzám hasonló lesz. Szeretném, ha követné a példámat, és belőle is labdarúgó válna. Nagyszerű az alkata, emellett gyors, és már most is remekül lő kapura, ráadásul még elképesztően fiatal. Ha azt az utat választja, amelyet én választottam, akkor igyekszem a tapasztalataimmal ellátni, és remélem, hogy kellő motivációja van. Az biztos, nem fogom ráerőltetni az akaratomat, azzá válhat, aki lenni szeretne" – idézte a Blikk Cristiano Ronaldo nyilatkozatát a fiáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy New Year! ❤️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Tönkrement házasságáról vallott Keresztes Ildikó: "Életemben egyszer váltam"http://www.life.hu/sztarok/20190224-tonkrement-hazassagarol-vallott-keresztes-ildiko-eletemben-egyszer-valtam.htmlA Blikknek adott interjút Keresztes Ildikó, aki a tönkrement házasságáról, válásáról is őszintén beszélt. TV + SztárokA származása miatt bántották Radics Gigit, de nem hagyta annyibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-a-szarmazasa-miatt-bantottak-radics-gigit-de-nem-hagyta-annyiban.htmlHollywoodból posztolt szexi fotót Radics Gigi, két kommentelő azonban heves vitát robbantott ki a kép alatt. TV + Sztárok--Titokban vette el szerelmét Darren Criss színész – Meglepődtek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-titokban-vette-el-szerelmet-darren-criss-meglepodtek-a-rajongok.htmlÖrömhírt jelentett be a közösségi oldalán Darren Criss Golden Globe-díjas színész: hét év után, titokban elvette a párját. TV + Sztárok--Apró bikiniben mutatta meg dús kebleit Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190224-apro-bikiniben-mutatta-meg-dus-kebleit-hodi-pamela.htmlBikinifelsőben fotózta magát Hódi Pamela, a rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoMegható szavakkal gratulált Curtis Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-meghato-szavakkal-gratulalt-curtis-papai-jocinak-a-dal-2019.htmlCurtis végig reménykedett abban, hogy Pápai Joci nyeri meg A Dal 2019 döntőjét. Rajongóit is arra buzdította, hogy szavazzanak a barátjára. A rapper kívánsága teljesült, megható szavakkal gratulált Jocinak. TV + SztárokOrigoMicsoda fotó! Így köszöntötte lánya a születésnapos Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190224-igy-koszontotte-lanya-a-szuletesnapos-stohl-andrast.htmlTegnap ünnepelte 52. születésnapját Stohl András. Lánya, Luca megható fotóval köszöntötte édesapját. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.