Máté Kriszta és Bárdos András fia nagy sikert ért el

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
tévés Bárdos András siker Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András és Máté Kriszta büszkék lehetnek gyermekükre: Ádám nagy sikert ért el. 

Máté Kriszta és Bárdos András fia, Ádám nagyon nagy sikert ért el: korosztályos Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett. A karatés az úgynevezett katák, vagyis a formagyakorlatok bemutatásában remekelt, amivel a hatodik helyre ugrott a korosztályos világranglistán.

Bárdos András és Máté Kriszta fia nagy sikert ért el Forrás: MTI/Kovács Tamás

"

korábban is voltak már szép eredményei, de most, hogy ezüstérmet szerzett, bekerült a legjobbak közé.

Ripostnak

Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-ordog-nora-es-nanasi-pal-mar-nem-szolitjak-egymast-anyanak-es-apanak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. TV + Sztárok--Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnoje-visszater-a-szinpadra.htmlPál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik. TV + Sztárok--VV Dennis egykori kedvese, VV Fanni halála után jött le a drogokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-vv-dennis-egykori-kedvese-vv-fanni-halala-utan-jott-le-a-drogokrol.htmlVV Dennis őszintén osztotta meg a nyilvánosságal a ValóVilág 7. szeriája utáni életét. Drogfüggő lett, kicsúszott a lába alól a talaj. TV + SztárokOrigoÍgy él most Berencsi Attila, azaz Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-igy-el-most-berencsi-attila-azaz-beri-ary.htmlBeri Ary elárulta, felhagyott káros szenvedélyeivel és hamarosan debütál új zenekarával. TV + SztárokOrigoGelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigoHargitai Bea megharapta Evander Holyfield füléthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-hargitai-bea-megharapta-evander-holyfield-fulet.htmlHargiai Bea egy szórakozóhelyen találkozott egy profi ökölvívóval, akinek megharapta a fülét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.