MC Hawer reagált a lánya és közte zajló vitára

Forrás:Facebook/MC Hawer -
vita család lánya MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer és lánya között nagyon elmérgesedett a viszony, ráadásul nyilvánosan zajlik a vitájuk. A celeb élő műsorban árulta el, mi is a probléma. 

MC Hawer és a lánya között igazi családi dráma zajlik, ráadásul nyilvánosan, a Facebookon. A celeb lánya közölte, hogy végleg befejezte az apjával. „Amikor ittál, ki volt melletted? Ha nem lettem volna, már valószínűleg nem itt lennél, most pedig engem büntetsz... végleg befejeztem veled" – írta a többi között a lány. Soraira MC Hawer a Mokkában is reagált.

MC Hawer és lánya között megromlott a kapcsolat Forrás:Facebook/MC Hawer

Elmondta, hogy a lánya telefonjának előfizetése az ő nevén volt, de már fél éve nem fizette a számlákat. Jelzésképpen MC Hawer lemondta az előfizetést, ezért gurult be a gyermeke, aki azt is szóvá tette, hogy kiskorában soha nem látta az apját. „Reagálva azokra a dolgokra, amiket írt: igen, valójában nekem a gyermekkorukban kezdődött el a karrierem, rengeteg fellépésünk volt. Mi ellentétesen élünk, mint a normál ember, mi hétvégén megyünk. Nekem az volt a célom, hogy a családnak végre jólétet biztosítsak, emiatt nyilvánvalóan nem tudtam annyit lenni a családdal, mint apa ott voltam, ha az apai szigor vagy a következetesség kellett (...), de a közös, családi hétvégi programokban nem tudtam emiatt részt venni – árulta el MC Hawer. – Ezeket a sérelmeket nem mondta el sosem" – tette hozzá a celeb. Elmondta, ha a lánya rossz anyagi helyzetben lenne, nyilván nem problémázna a telefonszámlája kifizetésén. „Szerintem azokat muszáj megtanulnia, hogy a saját fizetnivalóit ki kell fizetni" - mondta még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.