VV Krisztián élő műsorban akadt ki a műsorvezetőkre

Forrás: RTL Klub -
düh Születés VV Vivien harag szex VV Krisztián ValóVilág 9 élő műsor gyermek VV Radics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy a 19 éves VV Vivien gyermeket vár VV Krisztiántól. Az örömhírt közösségi oldalán jelentette be, most pedig élő adásban beszéltek róla, hogyan küzdöttek meg a negatív kommentek hadával. Egy ponton azonban Krisztián a műsorvezetőkre is kiakadt.

Számos rosszindulatú kommenttel kellett megküzdenie VV Viviennek és VV Krisztiánnak, amikor kiderült, hogy a 19 éves lány a közös gyermekükkel várandós. Most az RTL Klub Reggeli című műsorában beszéltek arról, hogyan érzik magukat, hogyan küzdöttek meg a negatív kommentekkel.

„Úgy akartuk ezt az egészet, hogy nekiállunk a babaprojektnek. És hát, mint nagyon sok párnál sajnos nem mindig szokott elsőre sikerülni, de hát elsőnek sikerült. Tehát igen, lehet mondani, hogy egy kicsit hamar jött, de úgy gondolom, hogy 19 éves lettem, voltak nálam sokkal fiatalabb anyukák, akik ugyanúgy oda tudtak állni, mint anya, úgyhogy nem hiszem, hogy ebből probléma lehet” – fogalmazott a műsorban VV Vivien.

VV Krisztián élő adásban akadt ki Forrás: RTL Klub

Több kommentelőben felmerült a kérdés, vajon biztosan Krisztián-e a gyermek apja, hiszen Vivien a ValóVilág 9 villájában VV Radiccsal is ágyba bújt. A műsorban most egy grafikonon mutatták meg, hogy mennyi idő telt el a között, hogy Vivien Radiccsal, majd Krisztiánnal gyűrte össze a lepedőt. Így egyértelművé vált: Krisztián az apa. Ám neki nem tetszett a grafikonos megoldás, kiakadt a műsorvezetőkre.

„Bár egyébként nem tudom, kerestetek már egy két hete, hogy jöjjünk be ide, és azt leszögeztem, hogy ilyen Radicsos témák meg ilyesmik ne nagyon jöjjenek fel – háborodott fel Krisztián. – Most én is nagyon szívesen kellemetlen helyzetbe hozlak titeket élő adásban” – folytatta a volt villalakó.

Végül Vivien nyugtatta meg, hogy a grafikonnal csak az ő igazukat akarták bizonyítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.