Szinetár Dóra törli és tiltja a rosszindulatú kommentelőket

Forrás: Szinetár Dóra, Instagram -
komment Szinetár Dóra hozzászólás rossz
Szinetár Dóra nem tűri tovább a rosszindulatú hozzászólásokat: mindenki, aki ilyesmit ír törölve és tiltva lesz. 

Szinetár Dóra a minap megosztott egy videót, amelyben bemutatta, hogy mit eszik éppen. A felvétel alatt olyannyira eldurvultak a hozzászólások, hogy a színésznő törölte a durva kommenteket, és egy hosszú posztban tudatta mindenkivel, ez a jövőben is így lesz.

Szinetár Dóra kiakadt Forrás: Szinetár Dóra, Instagram

minden vállalhatatlan kommentet töröltem, és mindegyik íróját letiltottam.


És hogy a mostantól érkező trollok is értsék:
Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz a ... ba azonnal” –

Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vajna-timea-posztolt-kozossegi-oldalara-futassal-gyogyitja-a-lelket.htmlSzinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Kajdi Csaba az Instagramon harcolnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-debreczeni-zita-es-kajdi-csaba-az-instagramon-harcolnak-egymassal.htmlKajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Koós János nevével: hamis levél terjed http://www.life.hu/sztarok/20190311-visszaeltek-koos-janos-nevevel-hamis-level-terjed.htmlVisszaélnek Koós János nevével, és olyan levelet terjesztenek az interneten, amelyet nem a művész írt. TV + Sztárok--Czippán Anett vörös magas sarkúban ünnepelte 35. születésnapját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-czippan-anett-voros-magas-sarkuban-unnepelte-35-szuletesnapjat.htmlCzippán Anett betöltötte a 35. életévét, ezt pedig egy olyan fotóval ünnepelte, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFekete miniruhában bulizott a Glamour Gálán Sirokai Diána, a 100 kilós modell – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-fekete-miniruhaban-bulizott-a-glamour-galan-sirokai-diana-a-100-kilos-modell-foto.htmlSirokai Diána több követővel rendelkezik, mint Zimány Linda és Dukai Regina együttvéve. Sikerét nagy valószínűséggel annak köszönheti, hogy duciként is büszkén vállalja önmagát. A plus size modell a Glamour Gálán sem volt szégyenlős: egy extraszűk fekete miniruhában pózolt a vörös szőnyegen. TV + SztárokOrigoEljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.