Földes Eszter gyerekkori traumájáról vallott: megverték és megalázták az iskolában

Forrás: Facebook/Földes Eszter -
megverte iskola Földes Eszter megaláztatás trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes Esztert két lány rendszeresen terrorizálta az iskolában, megrázó traumájáról Facebook-oldalán számolt be. 

Földes Esztert mélyen megrázta, ami Nádudvaron egy tinivel történt: a lányt nagyon durván megverték és megalázták osztálytársai, amelyről videó is készült. A színésznő az eset kapcsán számolt be saját traumájáról: őt is zaklatták az iskolában.

Földes Eszter gyerekkori traumájáról vallott Forrás: Facebook/Földes Eszter

Bennem mély szégyenérzet volt. Rosszul voltam, remegtem. Ő viszont látszólag felszabadult volt.

Eperjes Károly függőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eperjes-karoly-fuggosegerol-vallott.htmlEperjes Károly nem tudta feldolgozni a sikert, emiatt lett szenvedélybeteg. Erős hite mentette meg. TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilágyi Szilvi kislányuk betegsége óta átértékelte az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-kislanyuk-betegsege-ota-atertekelte-az-eletet.htmlÉlete legnehezebb időszakán van túl Szilvi és Caramel, a kislányuk leukémiája pedig mindent megváltoztatott. Szilvi elmondta, milyen életet élnek most. TV + SztárokOrigoÓnodi Eszter a reptéren aludt, amiért törölték a járatát: fotót tett közzé helyzetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-onodi-eszter-a-repteren-aludt-amiert-toroltek-a-jaratat-fotot-tett-kozze-helyzeterol.htmlÓnodi Eszter közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát követőinek: ilyen, amikor a reptéren kell éjszakáznia. TV + Sztárok--Hajas Lászlót gázspray-vel fújt le egy nő, akit visszautasítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-hajas-laszlot-gazsprayvel-fujt-le-egy-no-akit-visszautasitott.htmlA Pénzt vagy éveket című műsorban mesélte el Hajas László, hogy lefújta őt gázspray-vel egy nő, akit egy szórakozóhelyen visszautasított.TV + Sztárok--Nagy Ervin a nyílt utcán vert össze egy férfit: egy édesanya és annak gyermeke védelmében tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190314-nagy-ervin-a-nyilt-utcan-vert-ossze-egy-ferfit-egy-edesanya-es-annak-gyermeke-vedelmeben-tette.htmlEgy édesanya és annak védelme érdekében a nyílt utcán vert össze egy férfit hazánk színésze, Nagy Ervin.TV + Sztárok--Így osztozott meg a vagyonon Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20190313-igy-osztozott-meg-a-vagyonon-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup lezárták a kapcsolatukat, és most az is kiderült, hogyan osztották el a vagyont. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.