gyorsétterem közösségi oldal Kulcsár Edina kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti a minap gyorsétteremben ebédelt, ahol két korábbi vendég nagyon kiakasztotta őket.

Kulcsár Edina a férjével, Csutival egy gyorsétteremben ebédelt, és a szerelmeseket nagyon felháborította, amit ott tapasztaltak. Az asztal ugyanis, ahova leültek, hiába volt üres, két korábbi vendég otthagyta a használt tányérját.

A sztáranyuka még egy bejegyzést is közzétett ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán.

Na ezektől a paraszt emberektől annyira ki tudok lenni, hogy az hihetetlen... Az itt dolgozó embereknek nem az a dolga, hogy mindenki után összepakoljon" – írta felháborodottan.

Kulcsár Edina kiakadt Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Dylan Sprouse üzent a fanyalgóknak, akik bántották Palvin Barbaráthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-dylan-sprouse-uzent-a-fanyalgoknak-akik-bantottak-palvin-barbarat.htmlOlyan megtiszteltetés érte Palvin Barbarát, amely a világon csak keveseknek adatik meg: a Victoria's Secret fehérneműmárka a hivatalos angyalává választotta. Ám a kommentelőknek így is akadt problémájuk a magyar modell alakjával. Nekik üzent most kedvese, Dylan Sprouse. TV + Sztárok--Pataky Attila gyermekei is hisznek a földönkívüliekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190318--pataky-attila-gyermekei-is-hisznek-a-foldonkivuliekben.htmlKöztudott, hogy Pataky Attila hisz a földönkívüliek létezésében, most kiderült, hogy a gyermekei is osztják az énekes véleményét. TV + Sztárok--Újabb babaváró bulit szervez Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190318-ujabb-babavaro-bulit-szervez-meghan-markle.htmlÚjabb babaváró bulit szervez Meghan Markle: immár Angliában. TV + Sztárok--Szabados Ágira újra rátalált a szerelem? Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-szabados-agira-ujra-ratalalt-a-szerelem-arulkodo-foto.htmlÚgy tűnik, újra rátalált a szerelem és a boldogság Szabados Ágira: egy fotóval tudatta a jó hírt. TV + Sztárok--Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi a várandósságról: már érzi, hogy terhes http://www.life.hu/sztarok/20190318-racz-ildiko-vagyis-vv-gigi-a-varandossagrol-mar-erzi-hogy-terhes.htmlVV Gigi a várandósságáról beszélt a követőinek: most, hogy 32 hetes terhes, már érzi a teste változásait. TV + SztárokOrigoZuhanyzós fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190317-zuhanyzos-foto-posztolt-peter-szabo-szilvia-enekesno.htmlPéter Szabó Szilvia zuhany alatt készült képe igencsak megmozgatta a követői fantáziáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.