bejelentés dalok Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka az Instagram-oldalán szerzett örömet a követőinek a bejelentésével: erre készül a rapper.

Majka örömhírről tájékoztatta a követőit a napokban, a rapper az Instagram-oldalán osztotta meg az új fejleményeket. Bejelentette, hogy készülőben vannak az új számai, ami nagy boldogsággal öntötte el a rajongóit, ráadásul izgalmas emberekkel készülnek a friss slágerek. Kollányi Zsuzsi is visszatér, de Závodi Marcel is ott van a fotón.

Árpa Attila megmutatta fenekét a követőinek - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190328-arpa-attila-megmutatta-feneket-a-kovetoinek.htmlÁrpa Attila Instagramon mutatta meg csupasz hátsóját követőinek. TV + SztárokOrigoRadics Gigi nem lesz 2019-ben az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20190328--radics-gigi-nem-lesz-2019ben-az-xfaktor-mentora-zenei-karrierjere-koncentral.htmlA 22 éves énekesnő két évad után úgy döntött, nem vállal mentorságot a következő X-Faktorban. A csatorna már keresi az utódját. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa járt előző életeiben: szerinte így gyógyult ki a rákból ishttp://www.life.hu/sztarok/20190328-demcsak-zsuzsa-jart-elozo-eleteiben-szerinte-igy-gyogyult-ki-a-rakbol-is.htmlDemcsák Zsuzsa hisz a lélekvándorlásban, többször is visszavitték már a múltba. Úgy érzi, ezért sikerült kigyógyulnia a rákból is. TV + SztárokOrigoUtcára kerülhet Meghan Markle testvére, Thomashttp://www.life.hu/sztarok/20190327-utcara-kerulhet-meghan-markle-testvere-thomas.htmlUtcára teszi főbérlője Meghan Markle testvérét, Thomast és menyasszonyát. TV + Sztárok--Tóth Gabi megható szerelmi vallomást posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190327-toth-gabi-meghato-szerelmi-vallomast-posztolt.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor egy éve alkotnak egy párt, ez alkalomból írt megható sorokat az Instagram-oldalára az énekesnő. TV + SztárokOrigoA tévénézők szerint Dombi Rudolf sportszerűtlenül viselkedett az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-a-tevenezok-szerint-dombi-rudolf-sportszerutlenul-viselkedett-az-exatlon-hungaryben.htmlHáborognak az Exatlon Hungary nézői: szerintük sportszerűtlenül viselkedett Dombi Rudolf. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.