Curtis őszinte vallomása: így vannak most Majkával

Majka viszony Curtis kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis szeretné, ha minden a régi lenne közte és Majka között, de nem tagadja, nem tudja elfelejteni azt, amit tavaly augusztusban a barátja tett.

Curtis a Magneoton Spotlight adásában beszélt arról, hogyan élte meg az elmúlt fél év történéseit, és milyen a viszonya most Majkával.

„Az elején nagyon megsértve és elárulva éreztem magam, ami abban a formában meg is maradt. Nálam ez nem fér bele, hogy egy barát, aki rólad mindent tud – ugyanígy én is a Petiről – elmond a nagyvilágnak valamit. Aztán ez a sértettség az idő múlásával csillapodik. Visszacsinálni már nem lehet ezt a sztorit, el kell engedni. Sok minden rossz volt, rajtam nem segített az a szituáció, hanem még inkább levitt a pokolba. Emellett volt a tévéműsor, amit csináltam, a fellépések, és ennek az egyvelege elég erős volt. Emellett már a párommal sem volt annyira rózsás a kapcsolatom, de nyilván az én hibámból. Mindenkit ez mozgat, hogy lesz-e újra Majka–Curtis vagy Curtis–Majka produkció, dal, klip, koncert. Beszélünk, de semmilyen a viszonyunk. Az a baj, hogy a szoros barátság után, amiben mi voltunk, az, hogy beszélünk, az olyan semmilyen. Egyébként tök korrekt, érdeklődik, hogy vagyok éppen, hogy mennek a dolgok” – mesélte őszintén a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.