Kitálalt Michael Jackson egykori házvezetőnője: ennyi pénzt kapott a hallgatásáért

Michael Jackson vallomás pedofília házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hallgat tovább Michael Jackson egykori házvezetőnője: Adrian McManus most a nyilvánosság előtt is elárulta, milyen ember volt egykori munkaadója.

Adrian McManus az ausztrál 60 Minutes című műsorban vallott őszintén arról, milyen is volt Michael Jackson házvezetőnőjének lenni. Négy évig szolgált a pop királyánál, és hamar feltűnt neki, hogy mennyi kisfiú fordul meg a házban. Sokszor szemtanúja volt annak is, hogy Jacko az ölébe ültette őket, és simogatta a feneküket. A gyermekek egy ágyban aludtak a példaképükkel, és másnap ajándékcsomagokat is kaptak tőle.

A nő a műsorban elmondta azt is, nagyon félt egykori munkaadójától, aki először a hallgatásáért cserébe 300 dollárt adott neki, majd később komolyan meg is fenyegette.

Azzal fenyegetett ő és a testőre, hogy elvágják a nyakamat, és a testemet soha senki nem fogja megtalálni. Egy nyilatkozatot is aláírattak velem arról, hogy hallgatni fogok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.