Kóbor János bőrébe bújt az egyik énekes a lengyel Sztárban sztárban – Videó

Gyöngyhajú lány Kóbor János Sztárban sztár Omega Lengyelország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega Gyöngyhajú lány című dalát adták elő a lengyel Sztárban sztárban.

Nem mindennapi megtiszteltetés érte az Omegát: a frontember, Kóbor János bőrébe bújt ugyanis az egyik énekes a lengyel Sztárban sztárban. Antek Smykiewicz a Gyöngyhajú lány című, örökzöld slágert adta elő magyarul.

Bár a magyar kiejtése nem lett tökéletes, az előadás így is remekül sikerült, és hatalmas tapssal jutalmazta a közönség is.

Íme!

Agyonlőtték a világhírű rappert, Nipsey Hussle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190401-agyonlottek-a-vilaghiru-rappert-nipsey-husslet.htmlAgyonlőtték a korábban Grammy-díjra is jelölt rappert, Nipsey Hussle-t. TV + Sztárok--Valóra vált Köböl Anita álma: megpuszilt egy delfint - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-valora-valt-kobol-anita-alma-megpuszilt-egy-delfint.htmlKöböl Anita régi álma vált valóra: olyan közel kerülhetett egy delfinhez, hogy még meg is puszilta. TV + SztárokOrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta nem tudja feldolgozni férje haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta-nem-tudja-feldolgozni-ferje-halalat.htmlKoós János özvegye nem tudja feldolgozni férje halálát: nem tudják benne tartani a lelket. TV + Sztárok--Paris Jackson az Instagram-oldalán megmutatta, hogy drogot használhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-paris-jackson-instagramoldalan-megmutatta-hogy-drogot-hasznal.htmlSzinte nincs nap, hogy ne jelenne meg egy újabb cikk a Michael Jackson pedofil botrányait feldolgozó, Leaving Neverland című filmmel kapcsolatban. Ez valószínűleg az elhunyt énekes családjára is hatással van. Most a lánya, Paris Jackson posztolta ki a közösségi oldalára, ahogy drogot használ. TV + Sztárok--Curtis őszinte vallomása: így vannak most Majkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190330-curtis-oszinte-vallomasa-igy-vannak-most-majkaval.htmlCurtis szeretné, ha minden a régi lenne közte és Majka között, de nem tagadja, nem tudja elfelejteni azt, amit tavaly augusztusban a barátja tett. TV + Sztárok--Kelemen Anna teljesen pucér a legfrissebb tükörszelfijén (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190330-kelemen-anna-teljesen-pucer-a-legfrissebb-tukorszelfijen.htmlKelemen Anna meztelen szelfivel forrósította fel az amúgy is meleg szombatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.