Koós János özvegye, Dékány Sarolta nem tudja feldolgozni férje halálát

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta halál Koós János gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János özvegye nem tudja feldolgozni férje halálát: nem tudják benne tartani a lelket.

Koós János március elején távozott az élők sorából, a 81 éves énekest a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra. Ugyan lassan egy hónapja hunyt el, elvesztése még mindig felfoghatatlan a rajongók számára is, nemhogy a családnak. Özvegye, Dékány Sarolta nincsen jól, nem tudja elfogadni, hogy 48, közösen eltöltött év után nincs többé az az ember, akit annyira szeret.

Nincs jól Koós János özvegye Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Kijárok ugyan a temetőbe, de az sem segít. Rajtam már sehogy sem lehet segíteni...

BlikknekSzerencsére nem vagyok teljesen egyedül. Mások próbálják tartani bennem a lelket, de szinte lehetetlen. Itthon vagyok, ahol minden sarok, minden bútor a közös évekre emlékeztet, de nem tudok máshol lenni, ez az én otthonom"

Tóth Vera új életének harmadik évfordulóját ünnepelte egy előtte-utána fotóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-toth-vera-uj-eletenek-harmadik-evfordulojat-unnepelte-egy-elotteutana-fotoval.html3 évvel ezelőtt gyökerestül változott meg Tóth Vera élete: elképesztő átalakuláson ment át gyomorműtétének és kitartásának köszönhetően. Ezárt mondott hálát nyilvánosan a szexi énekesnő.TV + Sztárok--Ezért nem házasodott össze Völgyesi Gabi és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190331-ezert-nem-hazasodott-ossze-volgyesi-gabi-es-parja-adam.htmlA Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi több mint húsz éve ismerkedett meg zeneszerző párjával. Két gyerekük van, azonban a boldogító igent sosem mondták ki. TV + Sztárok--Udvaros Dorottya vívódott az anyaság és a karrier közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190331-udvaros-dorottya-vivodott-az-anyasag-es-a-karrier-kozott.htmlGyermeke születése után egy évig nem vállalt semmilyen szerepet Udvaros Dorottya. Most Csehov Meggyeskert című darabjában egy földbirtokos asszonyt alakít. Ennek kapcsán mesélt a női szerepekről. TV + Sztárok--Titkokban házasodott Klapka György lánya, Sandyhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-titkokban-hazasodott-klapka-gyorgy-lanya-sandy.htmlFérjhez ment Klapka György legkisebb gyermeke, Sandy. TV + SztárokOrigoCurtis őszinte vallomása: így vannak most Majkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190330-curtis-oszinte-vallomasa-igy-vannak-most-majkaval.htmlCurtis szeretné, ha minden a régi lenne közte és Majka között, de nem tagadja, nem tudja elfelejteni azt, amit tavaly augusztusban a barátja tett. TV + Sztárok--A várandós Lilu elbúcsúzott: egy ideig nem lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190330-a-varandos-lilu-elbucsuzott-egy-ideig-nem-lesz-lathato.htmlLilu eltöltötte utolsó munkanapját, Instagramon pedig el is búcsúzott a munkahelyétől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.