Meztelenre vetkőzött Majka és Tilla a Bezár a bazár promójában – A nézők kiakadtak

BEZÁR A BAZÁR! TV2 meztelen Tilla Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Tilla a Bezár a bazár! című műsoruk újabb évadának promójában teljesen pucérra vetkőztek. Többen kiakadtak a nézők közül.

Nem bízta a véletlenre Majka és Tilla, ugyanis bevállalták, hogy anyaszült meztelenre vetkőzzenek közös műsoruk új évadának promóciójához. Először egy szál törülközőben láthatók a műsorvezetők, majd azoktól is megszabadulnak, és pucéran csapódnak neki a fotocellás ajtónak. Mutatjuk a nem mindennapi képsorokat.

A nézők közül voltak, akik teljesen kiakadtak a meztelenkedés láttán, és kommentben fejezték ki nemtetszésüket:

"Ennél undoritóbb promot nem tudnátok adni a tv be? Mikor a kis unoka hugom megkérdezi aki 4éves hogy miért futkosnak pucéran a bácsik???"

"Undorító reklám...Szánalom"

"Istenem én nem nézek meg senkit tényleg de már nagyon tré mit meg nem tesznek a pénzért az emberek szégyen gyalázat mindennek van határa családos felnőtt férfiak ez a legalja ettől lentebb nincs."

Majka szerint prűdek az emberek, pedig igenis viccesre sikeredett a promófelvétel.

"Aki nem érti a poént, így járt, hülye kommentekkel nem foglalkozom. Tillával már nincsenek titkaink egymás előtt, főleg miután másfél hónapot együtt éltünk Máltán. Egyébként marha vicces volt a promóvideó készítése" – nyilatkozta a Blikknek a rapper.

Ezért nem házasodott össze Völgyesi Gabi és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190331-ezert-nem-hazasodott-ossze-volgyesi-gabi-es-parja-adam.htmlA Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi több mint húsz éve ismerkedett meg zeneszerző párjával. Két gyerekük van, azonban a boldogító igent sosem mondták ki. TV + Sztárok--Paris Jackson az Instagram-oldalán megmutatta, hogy drogot használhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-paris-jackson-instagramoldalan-megmutatta-hogy-drogot-hasznal.htmlSzinte nincs nap, hogy ne jelenne meg egy újabb cikk a Michael Jackson pedofil botrányait feldolgozó, Leaving Neverland című filmmel kapcsolatban. Ez valószínűleg az elhunyt énekes családjára is hatással van. Most a lánya, Paris Jackson posztolta ki a közösségi oldalára, ahogy drogot használ. TV + Sztárok--Udvaros Dorottya vívódott az anyaság és a karrier közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190331-udvaros-dorottya-vivodott-az-anyasag-es-a-karrier-kozott.htmlGyermeke születése után egy évig nem vállalt semmilyen szerepet Udvaros Dorottya. Most Csehov Meggyeskert című darabjában egy földbirtokos asszonyt alakít. Ennek kapcsán mesélt a női szerepekről. TV + Sztárok--Kelemen Anna teljesen pucér a legfrissebb tükörszelfijén (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190330-kelemen-anna-teljesen-pucer-a-legfrissebb-tukorszelfijen.htmlKelemen Anna meztelen szelfivel forrósította fel az amúgy is meleg szombatot. TV + SztárokOrigoCurtis őszinte vallomása: így vannak most Majkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190330-curtis-oszinte-vallomasa-igy-vannak-most-majkaval.htmlCurtis szeretné, ha minden a régi lenne közte és Majka között, de nem tagadja, nem tudja elfelejteni azt, amit tavaly augusztusban a barátja tett. TV + Sztárok--Őrület, hogy miért perelték be ezeket a sztárokat: Beyoncét és Kim Kardashiant is bíróság elé citáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-orulet-hogy-miert-pereltek-be-ezeket-a-sztarokat-beyoncet-es-kim-kardashian.htmlA legtöbb ember irigyli a sztárok fényűző életmódját és végtelen pénzét. Ugyan utóbbi sok problémára megoldást jelenthet, mindentől nem menti meg őket, ahogy a reflektorfényben leélt életnek sem csak pozitív hozadéka van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi lista, amelyen összeszedtük, milyen őrült dolgok miatt pereltek már be hírességeket. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.