ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga az új női mentornak az X-Faktorban

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor mentor ByeAlex Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi kiszáll az X-Faktorból, de egyelőre az új mentor kiléte még titok. A zsűri többi tagja izgatottan várja az új tagot, bár ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga.

Új, izgalmas személy foglalja el majd Radics Gigi helyét az X-Faktorban, más változás azonban nem lesz a mentorok között. Jelen pillanatban a tárgyalások utolsó simításai zajlanak, ezért azt még nem árulták el, hogy ki fogja átvenni Gigi szerepét. Fontos szempont volt, hogy szakmailag megkérdőjelezhetetlen legyen az új zsűritag, de a legfőbb az, hogy a fiúkkal együtt tökéletes négyest alkosson.

Radics Gigit izgalmas személy váltja az X-Faktorban Forrás: RTL Klub

"Az új női mentor személye még nem publikus, de hamarosan be fogjuk őt is jelenteni. Azt tudom ígérni, hogy nagyon izgalmas személyiség, nagyon érdekes kémiát fog hozni a jelenléte a zsűribe” – árulták el, ByeAlex szerint azonban nem lesz könnyű dolga az új mentornak. „

Majd meglátjuk, hogy az új női mentort vagy megesszük reggelire, vagy nem”

Kiderült, ki válthatja Radics Gigit az X-Faktor zsűrijében

Azt már tudni lehet, hogy Radics Gigi nem ül majd az X-Faktor következő szériájának zsűrijében. Az egyelőre még kérdés, hogy ki foglalja el a helyét, ám árulkodó jelek már vannak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.