Pszichológushoz jár a szakítása óta az RTL Klub híradósa, Szabados Ági

pszichológus Szabados Ágnes szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly még az esküvőjét tervezgette az RTL KLub híradósa, Szabados Ági, idén azonban véget ért a nagy szerelem. Pszichológus szakemberre van szüksége a csinos tévésnek a feldolgozáshoz.

„Nem tagadom, életem legnagyobb kudarcaként éltem meg a szakítást, ezért is mentem pszichológushoz. Meg kellett tanulnom az elengedést” – mesélte a Storynak Ági, aki egyedül nem tudta feldolgozni vőlegényével történt szakítását, azóta is pszichológushoz jár.

Szabados Ágnes Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Néhány hónap külön töltött idő elég volt ahhoz, hogy a szerelmesek visszavonhatatlanul eltávolodjanak egymástól. Ági párját hónapokra külföldre szólította a munkája, míg a tévésnek itthon kellett helytállnia, így találkozni sem tudtak ebben az időszakban.

„Sokunk számára nagyon nehéz volt a tavalyi év. Én hét kilót fogytam a szakítás után” – mesélte csalódottan az RTL Klub sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.