Vajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna halálát

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi halál Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. 

Andy Vajna életének 75. évében távozott, lassan 3 hónapja, hogy felesége, Vajna Timi magára maradt. Rajongói nagyon aggódnak érte, hiszen a közösségi oldalain többnyire kizárólag néhai férjéről posztol. Nemrég Andy kaliforniai búcsúztatójáról tett közzé felvételeket. Timinek kétszer is el kellett kísérnie utolsó útjára Andyt, de még nem tudta elengedni.

Vajna Timiért aggódnak a rajongók Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Nagyon sajnálom, megkönnyezem minden videódat, drága Timi. Kitartás! Fentről néz téged” – írta az egyik kommentelő. „Részvétem, nem lehet mostanában könnyű neked” – írta egy másik rajongó. Timi posztjai alatt sorakoznak az aggódó hozzászólások, a szakértő szerint még nem tudatosult benne, mire is van igénye.
„A társvesztést követő lét lelki krízist idézhet elő, főleg egy olyan özvegy esetében, aki párkapcsolatával rivaldafénybe került. Lehet, csak lelkileg dolgozta fel, hogy ezután egyedül kell boldogulnia. A tudatában még nem rajzolódott ki, mire volna igénye. Ez helyre fog billenni, csak valaki vagy valami kell hozzá” – mondta a Blikknek dr. Rusz Edit klinikai szakpszichológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.