Élő adásban mutattak be félelmetes produkciót a Rippel testvérek

Rippel Viktor produkció akrobata Rippel Ferenc előadás Rippel fivérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rippel testvérek elképesztő produkciót mutattak be a kamerák előtt.

Rippel Feri és testvére, Viktor a FEM3-ban vendégeskedett. És ha már ott jártak, egy elképesztő produkciót is bemutattak a kamerák előtt. Még a tévések is lélegzet-visszafojtva nézték az előadást, amely tökéletesre sikerült.

Mutatjuk!

Alex Rodriguez napokig gyakorolt, mielőtt megkérte Jennifer Lopez kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-alex-rodriguez-napokig-gyakorolt-mielott-megkerte-jennifer-lopez-kezet.htmlAlex Rodriguez elárulta, napokig gyakorolta a lánykérést, mielőtt letérdelt kedvese, Jennifer Lopez elé. TV + SztárokOrigoBejelentették, ki kerül Radics Gigi helyére az X-Faktorban: Dallos Bogi lett az új mentorhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-bejelentettek-ki-kerul-radics-gigi-helyere-az-xfaktorban-dallos-bogi-lett-az-uj-mentor.htmlVégre lehullott a lepel az X-Faktor új női mentoráról: a csatornának Dallos Bogira esett a választása.TV + Sztárok--Schobert Norbikát bántották előző iskolájában: intézményt váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-schobert-norbikat-bantottak-elozo-iskolajaban-intezmenyt-valtott.htmlSchobert Norbi és Réka nagyobbik fiát bántották előző iskolájában híres szülei miatt, ezért úgy döntött, intézményt vált. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: visszaéltek az Iron Lady fotóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált. TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külsőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kasza-tibi-felesege-manker-full-sminkben-es-gondor-hajjal-allt-a-kamerak-ele-szokatlan-kulso.htmlMegszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigoBritney Spears állítólag visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-britney-spears-allitolag-visszavonul.htmlA hírek szerint Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy visszavonul, és ezúttal állítólag végleg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.