Kabát Petit őrült focidrukker zaklatta

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rendőrség őrült Kabát Péter zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Peti elárulta, egy fanatikus focidrukker zaklatta őt.

Nem csak a női hírességek esnek zaklatás áldozataivá: most Kabát Peti árulta el, hogy korábban őt egy fanatikus fociszurkoló hívogatta éjjel-nappal. A férfit végül a rendőrök kapták el. A megdöbbentő történetről a Reggeliben nyilatkozott a labdarúgó.

Hívogattak éjjel, nappal, hajnalban. Ha felvettem, akkor morgott, elváltoztatott hangon szidott. Letiltottam a számot, de akkor hívott másikról. Meccsek előtt is zaklatott a buszon, amikor már csak a játékra próbálsz koncentrálni. Elmentem az ügyvédemhez, és vele a IV. kerületi rendőrkapitányhoz, aki Újpest-szurkoló. A rendőrség segített, jó egy hónap alatt megtalálták a zaklatót. Kiderült, nem tudta megemészteni, hogy egyik csapatból átmentem a másikba. Elég fanatikus lehetett. Ez zaklatás volt, de elfogadtam a bocsánatkérését. Megbánta, amit tett, megígérte, hogy többé nem zaklat, így ezzel vége lett. Lezárták az ügyet" – idézi Kabát Peti szavait a Bors.

Kabát Petit zaklatták Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.