Nagyot bukhat a váláson Adele

Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur -
válás énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja jelentette be Adele, hogy három év házasság után különválik a férjétől. Az énekesnő nagyot bukhat a szakításon, ugyanis nem írtak házassági szerződést.

A The Sun számolt be arról, hogy Adele és férje, Simon Konecki nem készítettek házassági szerződést, amikor összekötötték az életüket. A férfi így milliomossá válhat, benyújthatja igényét az énekesnő vagyonának felére, ami becslések szerint 53 milliárd forintnyi összegre rúghat.

Közös gyermekük, a hétéves Angelo James felügyeletéről még nem döntöttek.

Adele és férje, Simon Konecki Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur



Így köszöntötte fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót a hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Jól van az Ázsia Expressz 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2 forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoGáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-gaspar-bea-elarulta-kikozositettek-a-celebek-a-konyhafonok-vipben.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.