Vajna Timi a közösségi oldalán vallott: nem bírja elfogadni férje, Andy Vajna hiányát

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi halál gyász Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timinek még a húsvéti ünneplés sem hozott egy kis megnyugvást a gyászban: a közösségi oldalán osztotta meg az érzelmeit.

"Negyedév telt el... Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél és most magamra maradtam" – írta a fotója mellé Vajna Timi.

Forrás: instagram.com/timeavajna

A kép és a poszt további szövege ITT található.

Egy éves lett Lajos herceg, Katalin és Vilmos harmadik gyereke: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-egy-eves-lett-lajos-herceg-katalin-es-vilmos-harmadik-gyereke-foto.htmlEgy éves lett Katalin és Vilmos harmadik csemetéje, Lajos herceg. A palota ebből az alkalomból Instagram oldalán osztott meg édes fotókat a kicsiről.TV + Sztárok--Exatlon: véget ért a hónapokig tartó sportműsor a TV2-n, ő lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20190423-exatlon-veget-ert-a-honapokig-tarto-sportmusor-a-tv2n-o-lett-a-gyoztes.htmlVéget ért a TV2 nagysikerű sportvetélkedője, az Exatlon. Huszti Kata, aki korábban már egyszer kiesett a versenyből, nyerte meg a hónapokon át tartó, embertpróbáló versenyt. Sokaknak nem tetszik a végeredmény.TV + SztárokOrigo88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigoJól van az Ázsia Expressz 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2 forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien InstaStoryban osztotta ki követőit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vasvari-vivien-instastoryban-osztotta-ki-kovetoit-foto.htmlVasvári Vivien mindent megoszt a követőivel a közösségi oldalán. Ezúttal arról mesélt, hogy szokatlan módon késik a menstruációja. Bár nem vár kisbabát, aggódik a celeb, mert nála ilyen nem szokott előfordulni. A követőitől kapott hideget és meleget is a témában, amire természetesen ő is reagált. TV + SztárokOrigoDavid Beckham megmutatta a feleségét smink nélkül, közvetlenül ébredés után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-david-beckham-megmutatta-feleseget-smink-nelkul-kozvetlenul-ebredes-utan-foto.htmlDavid Beckham megmutatta a feleségét, Victoriát, hogy fest smink nélkül, közvetlenül ébredés után. Vajon mit szólt ehhez a sztármami? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.