Prostitúcióval vádolják VV Vivient, elmondta, mi az igazság

Forrás: RTL II -
VV Vivi prostitúció VV Vivien ValóVilág 9 internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elterjedt a hír az interneten, miszerint a ValóVilág 9 játékosa, Vivien külföldön árulja a testét. Vivien tagadja, hogy bármi ilyesmiben részt venne. 

A ValóVilág 9 egykori játékosa, VV Vivien a játékból való kiesése után VV Krisztiánnal való szerelme miatt került a figyelem középpontjába. Most elterjedt az interneten, hogy a fiatal lány külföldön árulja a testét.

VV Vivien azt mondja, próbálják besározni a nevét Forrás: RTL II

Az AC News megkereste ezzel kapcsolatban, Vivien pedig őszintén válaszolt a hírekre. „Egyfolytában csörög a telefonom, és kérdezgetik az ismerőseim, hogy igaz-e a hír. Szeretném akkor most tisztázni, szemenszedett hazugság az egész” – háborodott fel a volt villalakó, aki megtette a szükséges jogi lépéseket az ügyben.

„Nem vagyok k*rva! Sosem voltam és nem is leszek. Ha jobban megnézik a képeket, annak a szerencsétlen lánynak a lábán van egy tetoválás. Nekem nincs olyanom. Ráadásul a hajam sem így néz már ki. Dániában pedig nagyon régen voltam” – folytatta VV Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.