Weisz Fanni könnyekig meghatódott: iskolások tartottak róla előadást

Fotó: Polyák Attila - Origo -
motiváció Weisz Fanni iskola megható rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskolások tartottak előadást Weisz Fanniról, ugyanis olyan, fogyatékkal élő személyt kellett választaniuk, akinek a munkásságát példaértékűnek tartják. A siket szépséget nagyon meghatotta a történet. 

Egy kommentben árulta el Weisz Fanni egyik követője, hogy fél évvel ezelőtt, az etikaórán róla készítettek kiselőadást, ugyanis olyan, fogyatékkal élő személyt kellett választaniuk, aki motiváló lehet mások számára.

"El sem hittem, amikor olvastam ezeket a sorokat. Nagyon jólesnek, és örülök, ha bárkinek segíthetek, és biztathatom, hogy soha semmit ne adjon fel" – mesélte a Borsnak Weisz Fanni, a siket szépségkirálynő.

Weisz Fanniról tartottak előadást iskolások Fotó: Polyák Attila - Origo

Mint mondta: attól lesz valaki más, ha fel tud állni a kudarcok után. "Én nagyon kishitű voltam sajnos, de Petinek sokat köszönhetek, ő mindig motivál" – mondta a szépségkirálynő. Azt is elárulta, hogy a beszéd is hatalmas kihívás számára.

Mivel a férje, Peti megtanult miatta jelelni, ő is próbálkozik a beszéddel. "Heti egyszer hangosan felolvasok a hallókészülékem segítségével, hogy ha majd gyerekünk lesz, tudjak neki szépen esti mesét olvasni. Én ezt meg is teszem, de pár óra után rögvest elalszom, annyira sok. Mintha egy hallót egyszer csak a zaj helyett némaság venne körül" – fogalmazott Weisz Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.