Meztelenül futkározott egy játékos a Bezár a bazár! című műsorban – videó

TV2 meztelen Tilla Majka Bezár a bazár (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bezár a bazár! című TV2-es produkcióban sok mindent láthattunk már, de olyat, ami csütörtök este történt, még soha...

Úgy tűnik, Majka bármire rá tudja venni pénzért a Bezár a bazár! játékosait. Volt, akit a stúdióban borotvált kopaszra, ezúttal pedig félmillió forint ellenében egy férfi anyaszült meztelenül rohangált a stúdióban, kizárólag egy zoknit viselt. Nem igazán zavartatta magát a játékos, a kezeivel sem takargatta magát.

Baukó Éva gyereket aka és apát keres: "Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet"http://www.life.hu/sztarok/20190510-bauko-eva-gyereket-aka-es-apat-keres-szeretnek-talalni-valakit-aki-valodi-tarsam-lehet.htmlBaukó Éva néhány nappal ezelőtt mesélte el, hogy két évig megvezetette őt szerelme, akit egy társkeresőn ismert meg. A botrányos szakítás sem szegte kedvét és újra bízik abban, hogy hamarosan megtalálja leendő gyermeke apját.TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvi testét csak rózsák takarják a legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-peter-szabo-szilvi-testet-csak-rozsak-takarjak-legujabb-fotojan.htmlNagyon szexi fotó készült Péter Szabó Szilviáról. A testét csak rózsák takarják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoWeisz Fanni könnyekig meghatódott: iskolások tartottak róla előadásthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-weisz-fanni-konnyekig-meghatodott-iskolasok-tartottak-rola-eloadast.htmlIskolások tartottak előadást Weisz Fanniról, ugyanis olyan, fogyatékkal élő személyt kellett választaniuk, akinek a munkásságát példaértékűnek tartják. A siket szépséget nagyon meghatotta a történet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTyra Banks nagyon dögös bikiniben: 45 évesen is szexi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tyra-banks-nagyon-dogos-bikiniben-45-evesen-is-szexi.htmlTyra Banks a Sports Illustratedben mutatta meg, hogyan néz ki 45 évesen bikiniben: igazi bombázó. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-molnar-aniko-megmutatta-szerelmet.htmlMolnár Anikóra végre ismét rátalált a szerelem: boldogan mutatta meg a párját a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Salma Hayek brutális melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-salma-hayek-brutalis-melleket-villantott.htmlNehéz szóhoz jutni a meglepetéstől, amikor meglátod Salma Hayek fotóját, amelyen egy fehér, mélyen dekoltált ruhában villantja meg hatalmas kebleit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.