Pápai Joci a Facebookon üzent a kiesése után

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Facebook Eurovíziós Dalfesztivál üzenet Pápai Joci kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, kiesése után a Facebookon üzent a rajongóknak. 

Pápai Joci a keddi elődöntőben mutatta be dalát az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, sajnos azonban a döntőbe nem jutott be a produkciójával. Az énekes a Facebook-oldalán üzent a hazai rajongóknak a kiesés után.

Pápai Joci a Facebookon üzent Forrás: MTI/Mohai Balázs

Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!!

Papadimitriu Athinát métereken át vonszolta maga után egy ló - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-papadimitriu-athinat-metereken-at-vonszolta-maga-utan-egy-lo.htmlPapadimitriu Athina veszélyes feladatra vállalkozott: métereken át vonszolta maga után egy ló. TV + SztárokOrigoA legdurvább sztárszakítások: Katy Perry és Russel Brand válása nem volt semmihttp://www.life.hu/sztarok/20190515-a-legdurvabb-sztarszakitasok-katy-perry-es-russel-brand-valasa-nem-volt-semmi.htmlSajnos nem minden párnak sikerül elegánsan lezárni a kapcsolatukat, előfordul, hogy a szakításnak durva vagdalkozás lesz a vége. Az civilek számára sem könnyű kezelni egy ilyen helyzetet, de még nehezebb, ha az egész világ követi a cirkuszt. Láttunk erre bőven példákat a sztárvilágban, és összeszedtük, melyek voltak a legdurvább szakítások. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka kiakadt, hogy Pápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20190515-karpati-rebeka-kiakadt-hogy-papai-joci-nem-jutott-az-eurovizios-dalfesztival-dontojebe.htmlKárpáti Rebeka a közösségi oldalán fakadt ki amiatt, hogy Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjéből. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka állítja: milliókkal károsította meg egy építési vállalkozóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kapocs-zsoka-allitja-milliokkal-karositotta-meg-egy-epitesi-vallalkozo.htmlLakberendezőként is dolgozik Kapócs Zsóka. Most egy új kivitelezőt bízott meg. Mint mondta: egy kissé erőszakosnak tűnt a férfi, mégis megbízta. Úgy tűnik, hogy több mint 7 millió forinttal károsította meg. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney azt mondta Ben Afflecknek, hogy ne vállalja el Batman szerepéthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-george-clooney-azt-mondta-ben-afflecknek-hogy-ne-vallalja-el-batman-szerepet.htmlAkik szeretik a szuperhősökkel kapcsolatos filmeket, tudhatják, hogy George Clooney és Ben Affleck is tündökölt Batman szerepében. Ám azt csak kevesen tudják, hogy Clooney nem akarta, hogy Affleck is felöltse a denevérjelmezt. TV + Sztárok--Oláh Gergő elárulta, mit tesznek azért, hogy jól működjön a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-olah-gergo-elarulta-mit-tesznek-azert-hogy-jol-mukodjon-a-hazassaguk.htmlOláh Gergő élete a pörgésről szól, de olykor le kell csendesedni: ez szükséges ahhoz, hogy jól működjön a házassága. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.