Emilia Clarke az Instagramon búcsúzott a Trónok harcától

Forrás: HBO -
búcsú Instagram Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilia Clarke megható sorokkal és néhány emlékezetes pillanat megosztásával búcsúzott a Trónok harcától. 

Búcsúznak a színészek a Trónok harcától, egyelőre számukra is hihetetlen, hogy véget ért a 2011 óta tartó utazás. Ekkor debütált ugyanis Amerikában a George R. R. Martin műveiből készült első évad. A Trónok harca nézettsége rekordokat döntött, a negyedik évad záróepizódját több mint hétmillióan nézték meg az Egyesült Államokban, ezzel pedig letaszították a trónról a Maffiózókat. A hetedik évad befejező része ennél is több nézőt vonzott: 12 millióan voltak rá kíváncsiak csak Amerikában. A sorozat azonban most véget ért, Emilia Clark pedig egy csoportképpel búcsúzott a sorozattól.

Emilia Clarke a Trónok harcában Forrás: HBO

A színésznő leírta, nehéz szavakat találnia arra, amit érez, hiszen a sorozat és Daenerys Targaryen karaktere az egész felnőtt életét lefedte, színészként, emberként és nőként is rengeteget formált rajta. A színésznő természetesen a rajongóknak is köszönetet mondott a támogatásért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.