Meghan Markle egy X Factor-os énekessel kezdett ki Harry előtt

Forrás: Getty Images -
Matt Cardle Meghan Markle Harry herceg X Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle néhány hónappal az előtt, hogy megismerkedett volna Harryvel, egy X Factor-os énekessel flörtölt. 

Kiderült, hogy Meghan Markle egy X Factor-os énekessel próbált összejönni mindössze néhány hónappal az előtt, hogy találkozott volna Harryvel. Az egykori színésznő és Matt Cardle 2015-ben vették fel egymással a kapcsolatot online, üzeneteikben sokat bókoltak egymásnak.

Meghan Markle Harry előtt egy énekessel próbálkozott Forrás: Getty Images

Matt azért követte be Meghan Markle-t, mert gyönyörűnek tartotta az akkoriban színésznőként dolgozó hercegnét. Az énekes nagyon örült a bimbózó kapcsolatnak, főleg, miután Meghan megosztotta vele, milyen nagy rajongója a munkásságának. A hercegné szeretett volna találkozni az énekessel, de Matt nem sokkal később megismerkedett a későbbi barátnőjével, és úgy érezte, nem helyénvaló, hogy továbbra is beszélget Meghannel, ezért megszakította vele a kapcsolatot.

Matt Cardle Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
Arnold Schwarzenegger támadása után üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-arnold-schwarzenegger-tamadasa-utan-uzent-a-rajongoknak.htmlArnold Schwarzenegger támadása után arra kéri a rajongóit, ne osszák meg az arról készült videót, inkább egy sportolóra figyeljenek. TV + Sztárok--Lamar Odom kosárlabdázó műpénisszel csalt a drogtesztenhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lamar-odom-kosarlabdazo-mupenisszel-csalt-a-drogteszten.htmlLamar Odom kosárlabdázó története nagy felháborodást keltett: kiderült, hogy műpénisszel csalt a drogteszten. TV + Sztárok--Rubint Réka büszke kisfiára, Norbira: kockás hasa lett két év alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-rubint-reka-buszke-kisfiara-norbira-kockas-hasa-lett-ket-ev-alatt.htmlRubint Réka kisfiát sokan csúfolták a teste miatt, Norbika pedig úgy döntött, mindenkinek megmutatja: kockás hasa lett. TV + Sztárok--Házassági évfordulójuk alkalmából soha nem látott fotókat posztolt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190520-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol-soha-nem-latott-fotokat-posztolt-harry-herceges-meghan-markle.htmlEgyéves házassági évfordulójuk alkalmából soha nem látott fotókat osztott meg a közösségi oldalán Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi nem kötött alkut: inkább küzd a bíróságon az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lagzi-lajcsi-nem-kotott-alkut-inkabb-kuzd-a-birosagon-az-igazaert.htmlLagzi Lajcsit közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, és nagyon hosszú pereskedésnek néz elébe: köthetett volna alkut, de nem élt a lehetőséggel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKelemen Anna kiakadt, szerinte nagyon megsértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-kelemen-anna-kiakadt-szerinte-nagyon-megsertettek.htmlKelemen Anna nagyon kiakadt: a hétvégén az egyik posztja miatt nagyon megsértette az egyik portál. Videójában a közelgő választások is szóba kerültek, ő pedig elmondta, úgy érzi, ő is indulhatna bármilyen posztért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.