Völgyesi Gabit nagyon csúnyán megalázták az iskolában

Forrás: Koncz Márton -
iskola Völgyesi Gabi megaláztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi most gyerekeknek segít, hogy magabiztos és sikeres felnőttek lehessenek, ő ugyanis nagyon mély lelki sebeket kapott az iskolában annak idején: átadja a tapasztalatait. 

Völgyesi Gabi saját rossz tapasztalatai miatt vállalt szerepet a Törj ki, Te is lehetsz példakép! nevű programban. A cél, hogy lelkesítsék és motiválják a gyerekeket, és megtanítsák nekik, a sikerért meg kell dolgozni, és akarattal, kitartással sok mindent el lehet érni. Völgyesi Gabinak különösen fontos ez a program, mert ő tudja, milyen könnyű egy gyermek lelkét összetörni.

Völgyesi Gabit komoly trauma érte Forrás: Koncz Márton

Mély lelki sebeket hagytak bennem ezek az események,

Blikknek

Lagzi Lajcsi nem kötött alkut: inkább küzd a bíróságon az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lagzi-lajcsi-nem-kotott-alkut-inkabb-kuzd-a-birosagon-az-igazaert.htmlLagzi Lajcsit közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, és nagyon hosszú pereskedésnek néz elébe: köthetett volna alkut, de nem élt a lehetőséggel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKelemen Anna kiakadt, szerinte nagyon megsértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-kelemen-anna-kiakadt-szerinte-nagyon-megsertettek.htmlKelemen Anna nagyon kiakadt: a hétvégén az egyik posztja miatt nagyon megsértette az egyik portál. Videójában a közeljő választások is szóba kerültek, ő pedig elmondta, úgy érzi, ő is indulhatna bármilyen posztért. TV + SztárokOrigoEljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-eljegyeztek-oszter-alexandrat.htmlNégy éve él együtt kedvesével, Popovics Tamással Oszter Alexandra színésznő, Oszter Sándor lánya. A kapcsolatuk most tényleg komolyra fordult, Tamás megkérte Alexandra kezét. Úgy tervezik, nyáron lesz az esküvő.TV + SztárokOrigoMajka nem volt ott Curtis titkos esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-majka-nem-volt-ott-curtis-titkos-eskuvojen.htmlNagy meglepetést okozott, hogy Curtis titokban megnősült. Az esküvői képek szombaton kerültek nyilvánosságra, először Curtis posztolt egy képet, amin éppen a gyűrűt húzza Kriszti ujjára, majd sorra érkeztek a barátok posztjai is.TV + SztárokOrigoPataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-pataki-zita-megprobal-beletorodni-abba-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlPataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke. TV + Sztárok--Veronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190517-veronica-pomee-a-legujabb-sztar-dus-idomaiert-megorulnek-a-ferfiak.htmlVeronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.