Ezek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcában

Forrás: HBO -
idegesítő részletek Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler!

Dany megőrülése

Daenerys Targaryen nagyon hosszú utat tett meg, és sok mindenen ment keresztül, mielőtt a cél előtt elbukott volna. A teljes elborulása valahol érthető, de több magyarázatra szorult volna, és talán a belső vívódásából is igényeltek volna a nézők némi részletet, így ugyanis nagyon elkapkodottnak és indokolatlannak tűnik ez a fordulat.

Emilia Clarke Forrás: HBO

A sárkányok ereje

Két sárkánnyal indult harcba Dany az utolsó évadban, a Holtak serege ellen azonban nem tudott kettővel sem olyan pusztítást végezni, mint végül eggyel. A motiváció hiányzott? A mások ellen az emberiség megmaradása volt a cél, míg a Cersei seregeivel szemben vívott csatában a hét királyság megszerzése. Utóbbi sokkal fontosabb volt számára, mint az, hogy legyenek emberek, akik fölött uralkodhat?


Arya elismerése

Habár Arya sosem vágyott hatalmas figyelemre, miután végül is ő mentette meg az emberiséget, kicsit nagyobb elismerést érdemelt volna tettéért. Ezzel szemben azt az egy alkalmat kivéve, amikor Dany rá emelte a poharát, szinte említést sem tesznek arról, hogy tulajdonképpen miatta maradt életben mindenki – írja a Nuus.


Jon Snow karaktere

Havas Jon sokak kedvence volt, de az utolsó évadban mintha elvesztette volna férfiasságát. Korábban is sokan befolyásolták cselekedeteit, de ha Tyrion nem nyitja fel a szemét Danyvel kapcsolatban, akkor talán végig szolgálta volna a királynőt...

Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol a többi között az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját.TV + Sztárok--Fiatal hódolói vannak Gregor Bernadettnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fiatal-hodoloi-vannak-gregor-bernadettnek.htmlGregor Bernadett elárulta, mostanában rengeteg levelet kap nála jóval fiatalabb hódolóktól. TV + SztárokOrigoAkár 12 év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190521-akar-12-ev-bortont-is-kaphat-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi nem fogadta el a vádalkut, ezzel azt kockáztatja, hogy akár 12 év börtönbüntetést is kaphat. A zenész azonban ártatlannak érzi magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyönyörű menyasszonyi ruhában fotózták Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-gyonyoru-menyasszonyi-ruhiban-fotoztak-karpati-rebekat.htmlKárpáti Rebeka gyönyörű menyaszonyi ruhában pózolt egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigoElhunyt Niki Lauda, háromszoros Forma–1-es világbajnok http://www.life.hu/sztarok/20190521-elhunyt-niki-lauda-haromszoros-forma1es-vilagbajnok.htmlNiki Lauda háromszoros Forma–1-es világbajnok a család tájékoztatása szerint békésen távozott az élők sorából. TV + Sztárok--Emilia Clarke az Instagramon búcsúzott a Trónok harcátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-emilia-clarke-instagramon-bucsuzott-a-tronok-harcatol.htmlEmilia Clarke megható sorokkal és néhány emlékezetes pillanat megosztásával búcsúzott a Trónok harcától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.