Polgár Tünde rászorulókon segít, soha nem felejti el, hogy valaha ő is nélkülözött

rászorulók nagykövet Baptista Szeretetszolgálat egyetem Polgár Tünde nélkülözés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve.

„Gyerekként leginkább apukám nevelt minket a testvéremmel. Tisztességben éltünk, de tudatosan kellett félrerakni, ha valamit meg akartunk venni, vagy a beiskoláztatásunkat megoldani” – mesélte a Borsnak Polgár Tünde, aki leginkább jó tanulmányi eredménnyel igyekezett meghálálni apukájának a gondoskodást. A Feleségek luxusukivitelben című műsorból is ismert üzletasszony ma már sikeres, ám ő is megélte a nélkülözést.

Polgár Tünde nem mindig élt jól, most rászorulókon segít Forrás: VIASAT3/Udvardi Attila

„Balatonra jártunk dolgozni a barátnőmmel, akivel együtt laktam. Próbáltunk minél több pénz összeszedni, hogy elindítsuk az évet. Az első albérletünk egy tizenegyedik kerületi szoba volt, ahol a tulaj azzal várt minket, hogy az lesz az ágyunk, ahol nemrégiben az édesanyja meghalt” – folytatta Polgár Tünde, akinél gyakran volt terítéken zacskós leves is. Ma már ő segít a rászorulókon, a Baptista Szeretetszolgálattal karölte igyekszik könnyebbé tenni a hátrányos helyeztűek mindennapjait.

„Nem szabad elfelejteni, hogy honnan jöttünk, erre tanítom Dani fiamat is, aki számos híresség mellett influenszerként fog segíteni a programban. Hasonlóan a karácsonyi cipősdobozkampányhoz, új vagy többször használatos tanszereket, ruhákat, könyveket gyűjtünk a rászoruló családoknak, akiknek nemcsak a beiskoláztatás, de akár a megélhetés is gondot jelent. Amerikából jött az ötlet, ott az anyukákkal rendszeresen csináltunk ilyen programokat a rászorulók számára” – hangsúlyozta Polgár Tünde.

Az ágyból posztolt szexi fotót VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-az-agybol-posztolt-szexi-fotot-vv-mici.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel követői napját. TV + SztárokOrigoDemi Rose Mawby falatnyi ruhában mutatta meg elképesztő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-demi-rose-mawby-falatnyi-ruhaban-mutatta-meg-elkepeszto-testet.html9 millió követője van az Instagramon Demi Rose Mawby modellnek. Ezt pedig nem mással érte el, mint gyönyörű testével, amelyből most különösen sokat mutatott. TV + Sztárok--Pataki Zita a sorstársainak szeretne segítenihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pataki-zita-sorstarsainak-szeretne-segiteni.htmlPataki Zita szeretne sorstársainak segíteni: olyan nők élettörténetét szeretné feldolgozni, akik nagyon sokat küzdöttek azért, hogy anyává válhassanak. TV + Sztárok--Aurelio a közösségi oldalán üzent követőinek az emberrablási ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-aurelio-a-kozossegi-oldalan-uzent-kovetoinek-az-emberrablasi-ugyevel-kapcsolatban.htmlAz emberrablással vádolt Aurelio hazatérve a bíróságról a közösségi oldalán üzent követőinek. TV + SztárokOrigoAndytől kapott jeleket Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-andytol-kapott-jeleket-vajna-timi.htmlVajna Timi különös jeleket kapott Cannes-ban: úgy véli ezeket Andy küldte neki. TV + SztárokOrigoRúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ruzsa-magdi-13-evvel-ezelott-nyerte-meg-a-megasztart.htmlRúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.