Király L. Norbi sofőr kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi sofőrként dolgozik, hogy el tudja tartani magát.

Nem könnyű a művészemberek dolga, hiszen abból megélni, amit igazán szeretnek, nem mindig lehet. Bár vannak fellépései, Király. L. Norbi is rákényszerült arra, hogy énekesi karrierje mellett más munkát is végezzen: sofőrnek állt. Saját bevallása szerint szívesen csinálja.

Sajnos igencsak lutri az előadóművészek élete, erre nekem is hamar rá kellett jönnöm. Bár mind a mai napig akadnak fellépéseim, az azonban nem elég ahhoz, hogy meg is éljek belőle. Manapság nem árt, ha valaki több lábon áll. (...) Büszke vagyok, hogy ilyen csapatban dolgozhatok, ráadásul világ életemben rajongtam az autókért, vezetni is szeretek, úgyhogy abszolút szerencsésnek tartom magam. Rajongók pedig út közben is akadnak, akkor mi okom lenne a panaszra” – nyilatkozta a Blikknek.

Király L. Norbi sofőrként dolgozik Forrás: Facebook
A kamerák előtt váltott csókot Celine Dion és James Cordenhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-kamerak-elott-valtott-csokot-celine-dion-es-james-corden.htmlCeline Dion a Carpool Karaoke-ban csókolta szájon James Corden komikust. TV + Sztárok--Boros Lajos visszatér: újra rádiózni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190522-boros-lajos-visszater-ujra-radiozni-fog.htmlBoros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikónak a mostani volt élete legszomorúbb születésnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190522-pecsi-ildikonak-a-mostani-volt-elete-legszomorubb-szuletesnapja.htmlPécsi Ildikó betöltötte a 79. életévét, ám a nagy ünneplés elmaradt. A művésznő elárulta, hogy ez élete legszomorúbb születésnapja. TV + Sztárok--Oszter Sándor elárulta, milyen volt lánya, Oszter Alexandra eljegyzésehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-oszter-sandor-elarulta-milyen-volt-lanya-oszter-alexandra-eljegyzese.htmlOszter Alexandra kezét egy nagyszabású bulin kérte meg párja, Popovics Tamás. Mindenki könnyekig hatódott. TV + Sztárok--Világsztár DJ-k véleménye a play gomb vádról: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-vilagsztar-djk-velemenye-a-play-gomb-vadrol-interju.htmlSokszor éri az a kritika a DJ-ket, hogy valójában csak a play gombot nyomkodják és nem is csinálnak semmit. A Life.hu utána járt ennek a témának, világsztár DJ-ket kérdeztünk arról, nekik mi a véleményük erről. Volt, aki kifejezetten felháborodott a kérdésen, míg más inkább elmagyarázta azt, hogy szerinte miért vetítik rájuk ezt a stigmát.TV + Sztárok--Bűnösnek vallotta magát adócsalás vádjában Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-bunosnek-vallotta-magat-adocsalas-vadjaban-berki-krisztian.htmlBűnösnek vallotta magát Berki Krisztián a legutóbbi tárgyalásán, elismerte bűnösségét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.