Csősz Bogi hangját szinkronizálták az Apám beájulna című filmben

szinkronizálás Apám beájulna luxusfeleség Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi elárulta, annak idején végig szinkronizálták az Apám beájulna című filmben.

Sokan talán már nem is emlékeznek arra, hogy Csősz Bogi volt az egyik főszereplője a 2003-as Apám beájulna című filmnek. A luxusfeleség, akit 900 lány körül választottak ki a castingon, Tatár Csillának adott interjújában elárulta, őt is meglepte, hogy végül bekerült a filmbe. Elmesélte azt is, hogy nem az ő hangja hallatszik a filmben, ugyanis végig szinkronizálták.

Az egész teljes meglepetés volt, azt gondoltam, hogy egy reklámfilmre megyek, nem tudtam róla, hogy ez egy nagyjátékfilm. Nyilván minden tehetségemet beleraktam, viszont elképesztő meglepetés volt, és nem voltam rá felkészülve, hogy ez mekkora változást fog hozni az életembe. Nem tudtam, hogy mit jelent a magyar sajtó, hogy szét fognak szedni, mert szőkére kellett festeni a hajam, hogy Barbie legyek. Vagy például leszinkronizálták a hangom, hogy kicsit nyávogósabb legyen az egész... Ezért is betámadtak, de én a művészetben hiszek. A mostani, legújabb filmemben például én magam döntöttem úgy, hogy szinkronhangot kérek, mert dramaturgiailag jobban működik a történetben. Ez egy művészi kérdés, nem arról szól, hogy valaki tehetséges vagy tehetségtelen... Itt az első években azt éreztem, hogy nem értékelnek és nem is értenek az emberek és nem is igazán tudok olyat mutatni, amit szeretnének látni, mert nem akarták azt látni... Az első egy év után elkezdődtek újra az utazások, modellként végigjártam a világot” – nyilatkozta a luxusfeleség.

Színészek, akik belebújtak már Pókember bőrébehttp://www.life.hu/sztarok/20190522-szineszek-akik-belebujtak-mar-pokember-borebe.htmlA Bosszúállók hatalmas sikere bebizonyította, hogy a szuperhősfilmek ideje nem járt le, sőt, most jött csak el igazán. A karakterekkel könnyű azonosulni, hiszen erősek, különlegesek, intelligensek, az utóbbi időben már majdnem mindegyiküknek kiváló a humora, és szinte kizárólag vonzó nők és férfiak alakítják őket a vásznon. Nézzük csak a Pókember-filmeket – hiába készült többféle feldolgozás, mindegyikben találunk olyan karaktereket, akiket meglehetősen nehéz elfelejteni. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Emily Ratajkowskit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-anyaszult-meztelenul-fotoztak-emily-ratajkowskit.htmlEmily Ratajkowski újra ledobta a textilt. TV + SztárokOrigoVárkonyi András nem tudja feldolgozni lánya elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-varkonyi-andras-nem-tudja-feldolgozni-lanya-elveszteset.htmlVárkonyi András lánya, Andrea egy éve távozott az élők sorából. A színész elárulta, nem tudják feldolgozni a történteket. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huMeghan Markle az X-Faktor egyik énekesére vetett szemethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-meghan-markle-az-xfaktor-egyik-enekesere-vetett-szemet.htmlIgencsak kezdeményezőnek bizonyult a randevúzás terén Meghan Markle, mielőtt megismerte Harry herceget. Egyszer például az X-Faktor egyik énekesére vetett szemet. Üzenetet is írt a férfinek az egyik közösségi oldalon. TV + Sztárok--Teljesült Kis Grófo vágya: születésnapján tarthatták kislányuk keresztelőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-teljesult-kis-grofo-vagya-szuletesnapjan-tarthattak-kislanyuk-keresztelojet.htmlHatalmas bulit csaptak Kis Grófo harmadik gyermekének keresztelőjén, amelyet éppen a zenész születésnapján tartottak. Ezzel teljesült az énekes vágya. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde rászorulókon segít, soha nem felejti el, hogy valaha ő is nélkülözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-polgar-tunde-raszorulokon-segit-soha-ne-felejti-el-hogy-valaha-o-is-nelkulozott.htmlMa már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.