Megszólalt Gaál Noémi egykori párja: a szakítás végleges

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország -
párkapcsolat Maloveczky Miklós szakítás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete derült ki, hogy Gaál Noémi és párja, Maloveczky Miklós szakítottak. A csinos időjós akkor még azt mondta, hogy nem engedték el egészen egymás kezét, egykori párja azonban másképp nyilatkozott.

14 évig volt együtt Gaál Noémi és Maloveczky Miklós, kapcsolatuknak pár hete lett vége. Noémi akkor még azt mondta a Borsnak, hogy szétköltöztek ugyan, de beszélnek egymással. Semmi sem biztos, nem engedték el egymás kezét.

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós Forrás: Youtube/TV2 Magyarország


Most, egy hónap elteltével a lap megkereste a másik felet is. Maloveczky így nyilatkozott a szétköltözésről és a szakításról:
"Ha akarnék, sem tudnék rosszat mondani Noémiről, de nyilván nem is akarok. Nekünk ennyi év volt megírva. Átalakultunk, lejárt az időnk. Valóban nem házasodtunk össze, nem lett gyerekünk, de ha két ember úgy dönt, hogy nem megy tovább, annak millió oka van. Úgy gondolom, ahogy az egész kapcsolatunkat, úgy a szakításunkat is intelligensen kezeljük. Nálunk sosem voltak tányértörések, balhék, és most sem lesz sárdobálás. És mindenkit ki kell ábrándítanom, aki a szakításunk mögött valamilyen sötét kis titkot sejt. Ha az ember hoz egy döntést, akkor ahhoz nyilván tartja is magát. Nem azért szakítottunk tizennégy együtt töltött év után, hogy újrakezdjük. Szerintem ez evidens."

Időjárás: meleg, napsütéses idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-idojaras-meleg-napsuteses-ido-varhato-a-hetvegen.htmlA hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.TV + Sztárok--Voksán Virág elképesztően vékony hét hónappal a szülés után – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-voksan-virag-elkepeszton-vekony-het-honappal-szules-utan.htmlVoksán Virág ismét megvillantotta bombatestét. TV + SztárokOrigoJordán Tamás összeköltözött barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-jordan-tamas-osszekoltozott-baratnojevel.htmlJordán Tamás összeköltözött kedvesével. TV + SztárokÍgy becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + Sztárok--Dolly elérzékenyült a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-dolly-elerzekenyult-szuletesnapjan.htmlDolly már 40 éve van a pályán, ám annak ellenére, hogy elmúlt 70 éves, még mindig energikus. Nem is foglalkozik a korával, de azért a születésnapján elérzékenyült. TV + Sztárok--Durván beszólt Tóth Andinak egy követőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190523-durvan-beszolt-toth-andinak-egy-kovetoje.htmlTóth Andi kiposztolta közösségi oldalára, milyen rosszindulatú üzenetekkel bombázzák nap mint nap. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.