Ügyvédje szerint erre számíthat az emberrablással vádol Aurelio

vádirat Aurelio tárgyalás ügyvéd per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio ügyvédje a tévékamerák előtt beszélt arról, mire számíthat az emberrablással vádolt védence.

A héten elkezdődött Aurelio emberrablási pere. Fordulatokban nem volt hiány a tárgyaláson, ugyanis a harmadrendű vádlott teljesen szembement a korábbi vallomásaival, és az egykori valóságshow-sztár ellen vallott. A TV2 most meghívta stúdiójába Aurelio ügyvédjét, dr. Pokker Zoltánt, aki elárulta, a tárgyaláson a sértett is egészen új vallomással állt elő. A szakember beszélt továbbá arról is, mire számíthat a védence.

Gyakorlatilag teljesen szembement a korábbi vallásaival, és ez a nyilatkozata majdnem hogy összefésülhető volt az ügyészség által megszerkesztett vádirati tényállással. (...) A sértettnek a meghallgatására is sor került ezen a napon, és a sértett is teljesen ellentmondó nyilatkozatott tett a korábbi vallomásaival... Hosszú tárgyalási napoknak nézünk elébe, kemény ügyvédi munka lesz... A legjobb, amire számíthatnék, és a jogszabály ad rá lehetőséget, ha a vád szerinti bűncselekményt a bíróság nem látja megállapíthatónak, akkor őt fel kell menteni. A legrosszabb esetben, ha megállapítják a bűnösségét, büntetőjogi felelősségét, akkor büntetést kell vele szemben kiszabni."

Bennfentesek szerint Angelina Jolie-t sosem érdekelte, mit érezhetett Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-bennfentesek-szerint-angelina-joliet-sosem-erdekelte-mit-erezhetett-jennifer-aniston.htmlAngelina Jolie sosem aggódott azért, hogy kapcsolata Brad Pitt-tel milyen töréseket okozott Jennifer Anistonnak: eszébe sem jutott a felszarvazott színésznő. TV + SztárokOrigoMarilyn Monroe öngyilkosságát máig hazugságnak tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-marilyn-monroe-ongyilkossagat-maig-hazugsagnak-tartjak.htmlMarilyn Monroe halálának furcsa körülményei miatt számos összeesküvés-elmélet született arról, mi is történt a színésznővel. Sokan hiszik, hogy nem öngyilkosság történt. TV + SztárokAFPElton John életéről készült filmben bemutatják a sztár szex- és drogfüggőségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190524-elton-john-eleterol-keszult-filmben-bemutatjak-a-sztar-szex-es-drogfuggoseget.htmlElton John életéről nagyszabású film készült, bár sok részletet eltúloztak, a szex és drogok iránti szenvedélye nem hazugság. TV + SztárokOrigoVajna Timi szeptemberben elhagyja a budai villát, amelyben Andy Vajnával éltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-vajna-timi-szeptemberben-elhagyja-a-budai-villat-amiben-andy-vajnaval-eltek.htmlVajna Timi januárban vesztette el a férjét, Andy Vajnát, de a fájdalma egyelőre nem enyhül. Sajtóértesülések szerint a budai közös otthonukból is azért akar elköltözni, mert az ott átélt közös emlékek nagyon felkavarják. TV + SztárokOrigoTatár Csillát bugyiban és melltartóban fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-tatar-csillat-bugyiban-melltartoban-fotoztak.htmlTatár Csilla bugyiban és melltartóban mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Így becézi kislányát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190523-igy-becezi-kislanyat-vilmos-herceg.htmlKiderült, hogyan szólítja Vilmos herceg tündéri kislányát, Sarolta hercegnőt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.