Bennfentesek szerint Angelina Jolie-t sosem érdekelte, mit érezhetett Jennifer Aniston

Forrás: AFP -
Brad Pitt válás Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie sosem aggódott azért, hogy kapcsolata Brad Pitt-tel milyen töréseket okozott Jennifer Anistonnak: eszébe sem jutott a felszarvazott színésznő.

Angelina Jolie sok mindent megbánt, miután elhagyta Brad Pittet, de Jennifer Aniston miatt soha nem aggódott. Legalábbis bennfentesek szerint a színésznő sosem gondolkozott azon, hogy a kapcsolata Braddel milyen hatással volt Jenniferre. Még az után sem, hogy a házasságuk tönkrement – sosem kért bocsánatot Jentől, és soha nem érezte át, min mehetett keresztül annak idején.

Angelina Jolie nem érzett együtt Jennifer Anistonnal Forrás: AFP

„Angelina elgondolkozott azon, hogy kommunikálhatott volna Braddel, vagy hogyan segíthetett volna neki a démonai leküzdésében. Sok kérdés és érzés foglalkoztatja Angelinát, de azért soha nem aggódott, hogy a kapcsolata vagy a válása milyen hatással volt Jenniferre. Angelina egyszerűen nem is gondolt Jenre" – mondta egy ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.