Egy útitárskereső oldalon talált rá élete szerelmére Palotás Petra: minden részletet elmesélt

Forrás: PROFOTO -
társkereső oldal Palotás Petra szerelem útitárs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori népszerű műsorvezető, Palotás Petra mindent elhagyott a szerelem kedvéért: Hamburgba költözött, és hosszú évek óta ott él a férjével és a kislányával.

Egy útitárskereső oldalon találkozott először Mirko és Petra. Az akkoriban népszerű műsorvezető fotót sem tett ki magáról. Mivel már túl volt néhány jelentéktelen levelezésen, kezdte feladni a reményt, amikor meglátta Mirko fotóját. Azonnal írt neki, és levelezésbe kezdtek.

Palotás Petra Forrás: PROFOTO

"Már túl voltam néhány felejthető levelezésen, amikor Mirko fotóját megláttam. A mosolya fogott meg, és mivel a bringázás az Alpokban is jól hangzott, írtam neki. Nem barátnőt keresett, hanem túrapartnert, de leírta, milyennek képzeli el az ideális nőt. Mosolyogva olvastam, és azt válaszoltam: minden, amit leírtál, illik rám, csak ezerháromszáz kilométerre lakom. Ma is azt vallom, a levelezés pompás szűrő, de két-három hét elteltével találkozni kell a másikkal, különben túl nagyra épül bennünk az álomvilág. Azért utaztam én hozzá, mert úgy gondoltam, ha esetleg nem működne köztünk a kémia, nekem Hamburgból könnyebb lenne lelépni, de máshogy alakult. Hazafelé viszont már biztosan tudtam, ezt a fiút még látni akarom"mesélte Petra a Blikknek, aki az első két évben távkapcsolatban élt férjével, majd 11 évvel ezelőtt felhagyott az itthoni életével, és Hamburgba költözött. 2009-ben pedig kislányuk, Bora is megszületett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.