Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa attól fél, hogy sorozatbéli betegségének teremtőereje van

Forrás: RTL Klub -
betegség Szőke Zoltán Berényi Miki Barátok közt spiritualitás teremtő erő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke András hosszú ideje spirituális megközelítésben éli az életét. Hisz a gondolat teremtőerejében, éppen ezért veszélyes játéknak tartja, hogy sorozatbéli karaktere rákos betegséggel küzd.

"Hogyha a néző elhiszi azt, hogy annak az embernek ott, teszem azt, tüdőrákja van, vagy éppen egy vérrög az agyában, a hitével felerősíti a történetet, hogy annak az embernek valóban van valami a fejében! Na most, hogyha a nézettségi statisztikákat hívjuk segítségül, hogy ezt másfél millió ember nézi esténként, akkor ez a kollektív tudat másfél milliószorosára duzzad. Na most itt kezdődik a »nem mindegy« játék, a veszélyes játék..." – magyarázta a Fókusz kamerái előtt gondolatait, érzelmeit Szőke Zoltán.

Forrás: RTL Klub

Szőke Zoltán már régebben is okozott némi fejtörést a kollégáinak, ugyanis szövegét többször át kellett írni. Nem akarta a betegséget említeni.

Úgy vélik, Szőke Zoltán távozása is emiatt következik be, ugyanis nem tudja összehozni saját magát a filmbéli karakterével – írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.