Készen áll egy újabb házasságra Zalatnay Sarolta

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta házasság párkapcsolat Zalatnay Cini szeretet szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már túl van a 70. születésnapján Zalatnay Sarolta, még mindig jól érzi magát a színpadon, rajongói imádják. Most a magánéletéről is mesélt. 

Saját bevallása szerint nyitott a szerelemre és a házasságra Zalatnay Sarolta – írja a Blikk.

Zalatnay 71 évesen is koncertezik, rajongói imádják. Szabadidejét szívesen tölti a kutyáival, ám nem bánná, ha egy társ is része lenne a mindennapjainak.

Zalatnay Sarolta készen áll egy új szerelemre Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Jelöltje jelenleg nincs, de nyitott az új kapcsolatra, akár a házasságra is. "Én szerettem férjnél lenni, semmi bajom a házasság intézményével. Ha jönne valaki, akit megszeretek, biztos nem lenne ellenemre, hogy összeházasodjunk. Igazából nekem már nem az számít, hogy csodaszép meg izmos legyen. A lényeg, hogy legyen szerethető, okos, értelmes, akivel együtt lehet élni. Az sem érdekel, hogy szakmabeli az illető, vagy sem, csak legyen humora" – fogalmazott Zalatnay Sarolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.