Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatt

Forrás: Instagram/Vasvári Vivi -
plasztikai műtét Luxus Vivi Vasvári Vivien műmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni.

Luxus Vivi egyáltalán nem titkolta soha szépészeti beavatkozásait, és a sértő, negatív kommentek ellenére ő jól érzi magát a bőrében. Büszke a testére, akár a természet adta, akár a plasztikai sebész.

Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit Forrás: Instagram/Vasvári Vivi

"Mindig is nyíltan vállaltam, hogy három szépészeti beavatkozáson estem át: a fülemet, a számat és melleimet csináltattam meg. Nem torzítom el a vonásaimat olyan anyagokkal, mint a botox, soha nem is vetemednék ilyesmire. Rendszeresen járok kozmetikai kezelésekre, ezek bárki számára elérhetőek, természetes anyagokból álló beavatkozások" – mondta a Borsnak. Elárulta, nem érdeklik a bántó hozzászólások.

A férjemnek is rendkívül tetszenek a műmelleim, nincs ebben semmi, amit szégyellni kellene.

Schobert Norbi zokogott, amikor értesült Benke Laci bácsi halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-schobert-norbi-zokogott-amikor-ertesult-benke-laci-bacsi-halalarol.htmlSchobert Norbi tudta, hogy Benke Laci bácsi egészsége nem jó, halálhíre mégis váratlanul érte. Zokogott, amikor értesült arról, távozott a barátja.TV + SztárokOrigoEgyütt edz Pumed Gabo és Aurelio - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-egyutt-edz-pumed-gabo-es-aurelio.htmlPumped Gabo és Aurelio nem mindennapi fotón mutatták meg, hogyan szoktak együtt edzeni.TV + Sztárok--Rosszul lett a színpadon Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-rosszul-lett-a-szinpadon-korda-gyorgy.htmlKorda György rengeteget koncertezik, de szüksége van pihenőre néhány szám után, hogy bírja a bulit. Legutóbb is szünetre kellett mennie, amivel megijesztette rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEz történhet Demcsák Zsuzsával, ha bebizonyosodik, ittasan vezetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ez-tortenhet-demcsak-zsuzsaval-ha-bebizonyosodik-ittasan-vezetett.htmlSajtóértesülések szerint Demcsák Zsuzsát előállították a rendőrök, méghozzá ittas vezetés miatt. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg fogyasztott alkoholt, nagy bajba kerülhet. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút: elárulta, hogyan élhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bodi-sylvi-hosszu-ido-utan-eloszor-adott-interjut-elarulta-hogyan-el.htmlBódi Sylvi jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ritkán ad interjút és fényűző partikon sem találkozhatnak vele. Elárulta, miért és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút: elárulta, hogyan élhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bodi-sylvi-hosszu-ido-utan-eloszor-adott-interjut-elarulta-hogyan-el.htmlBódi Sylvi jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ritkán ad interjút és fényűző partikon sem találkozhatnak vele. Elárulta, miért és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.